Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Geçen haftadan biliyorum tekel ruhsatlı olan yerler kapalıyken büyük marketler satış yapıyordu .
    nedir bu alkol sattırmamak daki inat anlayamadım. Pandemi bahanesi ile alkole erişim kısıtlanıyor gibi düşünüyorum. Bu kısıtlamaların sonunda hep satışlar illegale kayar. Kaçak içki üretim ve satışı artar.
    Zaten gece 22 den sonra alkol satışı yok üzerine birde bu geldi... İlginç açıkcası.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    benim 24 aralık aklımda kalmış
    doğruudur... teşekkürler

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

ABD GIDA VE İLAÇ DAİRESİ (FDA) RAPORU: PFIZER AŞISI KOVİD 19'U ÖNLEMEDE %95 ETKİLİ - BLOOMBERG HT

artık bunun önünü kimse alamaz..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Sabırla okumanızı tavsiye ederim.
    https://www.karar.com/yazarlar/yildi...stiyor-1587907

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    nedir bu alkol sattırmamak daki inat anlayamadım. Pandemi bahanesi ile alkole erişim kısıtlanıyor gibi düşünüyorum. Bu kısıtlamaların sonunda hep satışlar illegale kayar. Kaçak içki üretim ve satışı artar.
    Zaten gece 22 den sonra alkol satışı yok üzerine birde bu geldi... İlginç açıkcası.
    Ben o konuyu alkol üzerinden değerlendirmekten ziyade, hareketlilik olarak düşündüm.
    Millet o kadar sıkıntıda ki! ev de kaldıkça kendini alkole veriyor. Parada yok. İki bira almak için sokağa çıkıyor.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 679/1002 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689729779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •