Sayfa 68/928 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 537 - 544 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    En ümitsiz hisseler bile, Ak Enerji falan dahil, kopmayan kalmadı. Bu gübre yavşağı halen sıçtığı bokun üzerinde oturuyor... Helal olsun yönetim...
    ortak ak enerji kadar uyuz bir hisse sanmıyorum bist içinde var...bende de var az birşey maliyette düşük ama ilk fırsatta yolcu...yatırım yapılacak hisse değil...gerel bu aralar iyi beklenti içinde...tesla olayından sonra..tavan yaparak gidiyor hisse ama gel gör ki elimizde az var..

2. Ama işte bugünkü gibi müsait ve olumlu bir ortamda Ak %6-7 gitti, bizimki %1 ve sabahki noktasında geri döndü...

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak ak enerji kadar uyuz bir hisse sanmıyorum bist içinde var...bende de var az birşey maliyette düşük ama ilk fırsatta yolcu...yatırım yapılacak hisse değil...gerel bu aralar iyi beklenti içinde...tesla olayından sonra..tavan yaparak gidiyor hisse ama gel gör ki elimizde az var..
    y.t.d.

3. Bir de petrol arttıkça gübre de artar diyen bir kesim var...

1 Ocak 2016'da brent 34 dolar, gübre hissemiz 5.60
    11 Aralık 2017 brent 64 dolar, gübre hissemiz 4'ün altında
    y.t.d.

4. Bu güpre ne iş yapar be ya,..

Adına aldandık aldık..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Bir de petrol arttıkça gübre de artar diyen bir kesim var...

1 Ocak 2016'da brent 34 dolar, gübre hissemiz 5.60
    11 Aralık 2017 brent 64 dolar, gübre hissemiz 4'ün altında
    demeye gerek yok petrolün grafiği ile gübre şirketlerinin grafiğini alt alta koy çok fark yok....gübre petrokimya sektörü diye geçiyor..birde şu var emtia hareketleri petrol ile başlıyor eninde sonunda emtialar hareketleniyor zam kaçınılmaz oluyor....gübre fiyatları hemen artmıyor arkadan geliyor...sadece tek petrol sebep değil bu arada büyüme ve talep önemli arz fazlalığı olabiliyor gübre sektöründe buda fiyatlara baskı kuruyor....arz kaynaklı bir baskı vardı buda büyümenin yavaş olmasından dolayı idi....dünyada büyüme hızlanıyor doğal olarak fiyatlarda artacak......

6. çoktan 4 tl üzerine atmamız gerekiyordu kalkamadı bir yerinden oturan boğa...)

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    çoktan 4 tl üzerine atmamız gerekiyordu kalkamadı bir yerinden oturan boğa...)
    Ortak, son fiziki olarak yaşadığına şükret bence. Bu pisliği 9 lardan bugüne kadar taşımak da kimsenin yapamayacağı birşey.
    Endeks 110 binlerde, hisse 3'lü fiyatlarda işlem görüyor. THY ile aynı fiyataydı 4 katı fark olmuş resmen.
    Baştan dedik bu yönetim değişmedikçe bu hisseye kuruş konulmaz diye, herkes de biliyor ama çok aşağıda kaldı çok, en kötü yönetimde bile bu kadar aşağıda olmamalıydı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Ortak, son fiziki olarak yaşadığına şükret bence. Bu pisliği 9 lardan bugüne kadar taşımak da kimsenin yapamayacağı birşey.
    Endeks 110 binlerde, hisse 3'lü fiyatlarda işlem görüyor. THY ile aynı fiyataydı 4 katı fark olmuş resmen.
    Baştan dedik bu yönetim değişmedikçe bu hisseye kuruş konulmaz diye, herkes de biliyor ama çok aşağıda kaldı çok, en kötü yönetimde bile bu kadar aşağıda olmamalıydı.
    yapacak birşey yok ortak 2 kere fırsat verdi thyao almadık..şuan o tarz fırsat veren hisse bir iki tane var ama bende cesaret yok bu saatten sonra 1 lot satamam....fırsat verebilecek hisseler otkar veya gerel. ben bekleme tarafında bekliyorum bir şirket bir ben kalacağım sanırım..bende ilerde razi yi satarım ne yapayım).ytd

Sayfa 68/928 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •