Sayfa 68/958 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 537 - 544 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. hala bu işi ögrenemedik bu hissede satan hep kazanır ilkesi hiçbir zaman çıktıgı yerde duramadı düş düş elin oglu verdi 8,30 yerine koysunlar tekrar adi heriflerr

2. 9 ,8 den çakıldın 6,8 lere endek 118 çıktı en tırt kagıtlar pirim yaptı sen aşagıya pirim yaptın şu an da en az 12 13 rakamlarda olman lazımdı ulann nediyim milet zararda bekliyor sen hala ucunu gösterip lutuf da bulunuyoruma yatıyosun onuda miletin kursagında bırakıyoson sende hata yok bana yazıklar olsun

şerefli spekoşa söylenenler az demek ki kuffar yapıyor yapacağını...

4. 8.10 direncinin aşılması gerekiyor.
    İlk deneme başarısız oldu.
    Ben ikincinin geleceğine inanıyorum.
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

5. bir ara bu forumda hayırsever arkadaşlar **** paylaşırlardı derinlik aboneligim olmadıgında işe yarıyordu işte ozamanların birinde bi **** gurubunda gençlere sordum hangi hissedesiniz diye abi banvit giriyoruz dediler ozaman 7 , 8 cıvarıydı sende ne var dediler afyon sustular gençler bile bu işi çözmüşler ler bi afyona bak bide banvite tebrikler o günkü gençlere o gün onlara uymadı bu molaz kafam hata benim günah benim suç benim

6. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

7. Şimdilik düşüş trendini bitiremediler.
    Orta vadede üçlü tepe düşüşü yaşamış bir hisseymiş.

İşlem hacminin daha da artması gerekiyor.
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

rezil kagit ve rezil mirasyedi spekler kendilerine yakışan rezilligin her türlüsünü yapıyorlar.inanin hiç yadırgamıyorum. ASELSAN BANVIT çıktıysa buda çıkacak dostlar ama bi gün ama bir ay .

Sayfa 68/958 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •