Sayfa 68/462 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 3693 madde; 537 - 544 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku
    Sn.tiger bey, luk luk rumuzlu öyle uçuk rakamlar yazıyor 1000 Lot olan 800.000 TL yapar demiş.

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Hisse az düşmeye başlasın ilk satan luk luk olur. Başka hisselerden biliyorum kendisini.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku
    Sn.tiger bey, luk luk rumuzlu öyle uçuk rakamlar yazıyor 1000 Lot olan 800.000 TL yapar demiş.

ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Dostum bilemeyiz belki tavanlar devam edebilir ama tabanlamaya başlarsa o zaman duruma bakmak gerek riski alan ya kazanır ya kaybeder şahsen ben o riski almayım
    Alana satana bol şans yalnız şunuda ekleyelim taban olduğunda kimse ağlamasın
    Valla bende merak ediyorum nerde basmaya başlayacaklar ve nerde yataya saracak bu hisse 29320 tl tavan kapadı p.tesi 35180 tl tavan bakalım devammı
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Banka daha önce defalarca bedelli sermaye arttırımı yapmış. Bedelsiz sermaye arttırımı ise hiç yok. Bedelli sermaye arttırımı yapması halinde hisse nereye gider? Yorumu olan var mı?

4. Altına hucum .Alaskada ya altın yok ise.
    Saadet zinciri.
    Çiftlik bank.
    ve son film ağlama duvarı.

5. Önümüzdeki bir hafta ongünlük sürede komisyondan meclis genel kuruluna gelmesi burada ilave eklemelerek yapılarak kabul edilmesi .başkanın onayından geçip resmi gazetede yayınlanması.hepsi hisse için bir aksiyon nedeni.kalkınma bankasına tbmm tarafından sağlanacak bu imtiyazlar kiiii !!!!!! asıl aksiyon muhtemel yakın zamanda yapılacak genel kurulda hangi kararlar alınacağıdır.işte asıl mevzu buuuu.burada alınacak kararlar hisseyi uçuk fiyatlara taşıyabilir.

Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Önümüzdeki bir hafta ongünlük sürede komisyondan meclis genel kuruluna gelmesi burada ilave eklemelerek yapılarak kabul edilmesi .başkanın onayından geçip resmi gazetede yayınlanması.hepsi hisse için bir aksiyon nedeni.kalkınma bankasına tbmm tarafından sağlanacak bu imtiyazlar kiiii !!!!!! asıl aksiyon muhtemel yakın zamanda yapılacak genel kurulda hangi kararlar alınacağıdır.işte asıl mevzu buuuu.burada alınacak kararlar hisseyi uçuk fiyatlara taşıyabilir.
    hiç bir hisse ilelebet gitmez.aç gözlü olan hiç kimse başarılı olamaz.belli bir noktada şükür deyip çıkmak iyi olur diye düşünüyorum.bu kez geçmişten farklı bir haraket tarzları var.kimseye satın demiyorum.ama dostane dikkatli olmalı diye düşünüyorum.
    yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.

7.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Önümüzdeki bir hafta ongünlük sürede komisyondan meclis genel kuruluna gelmesi burada ilave eklemelerek yapılarak kabul edilmesi .başkanın onayından geçip resmi gazetede yayınlanması.hepsi hisse için bir aksiyon nedeni.kalkınma bankasına tbmm tarafından sağlanacak bu imtiyazlar kiiii !!!!!! asıl aksiyon muhtemel yakın zamanda yapılacak genel kurulda hangi kararlar alınacağıdır.işte asıl mevzu buuuu.burada alınacak kararlar hisseyi uçuk fiyatlara taşıyabilir.
    Daha ne beklentisi bu. Hissenin piyasa değeri dev bankalarla yarışır duruma gelmiş. Tam saatli bomba olmuş.

Haa daha da gider mi ? Tamamen piyasanın bilecegi iş ama eninde sonunda ederine gelir.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by piton123 Yazıyı Oku
    hiç bir hisse ilelebet gitmez.aç gözlü olan hiç kimse başarılı olamaz.belli bir noktada şükür deyip çıkmak iyi olur diye düşünüyorum.bu kez geçmişten farklı bir haraket tarzları var.kimseye satın demiyorum.ama dostane dikkatli olmalı diye düşünüyorum.
    sizin geçmişte 60 TL'lere geldi dediğiniz yıl hangi yıldı? Bir de neden o değerlere gelmişti? O zaman hisseyi sürükleyen neden neydi?

Sayfa 68/462 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •