Sayfa 68/259 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 2071 madde; 537 - 544 arası.

Konu: KUYAS - Kuyumcukent Gayrımenkul

1. 10 15 dakika önce dedim ve haberleri kontrol ettim yanlış Bilgi verdiğimin farkına varıp tekrar yazdım .bu bilgiyi ayrıca 2.40 larda yazmadım 1.92 civarında ilken yazdım

2. Ayrıca ben kimseye al sat yönlendirmesi de yapmadım bence sen biraz sakinleş belliki yukardan mallandın

3. Sözün bittiği yer artık bekleyeceğiz.
    Salak gibi 2ddn girdik düşeceği barizekn birkaç kuruş karla veremedik sat aşağıdan al cesaret edemedik.

4. Bende 1.90 dan aldım niye yanlış bilgi vereyim hatta dip olduğunu da 30 sn önce gördüm

5.  Alıntı Originally Posted by sonsuzhasret Yazıyı Oku
    1.93 aldım 2.26 sattım tekrar 1.90 la burdayım
    Sen bu işi biliyosun ben girmeye korktum spegin sağı solu belli olmuyor
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. Malum şahsın elinde kalan mallar pazarlanıyor. Bir önceki pazarlamada aynen bir gün önce sert yukarı yapıp burdan döner diyenlere milyonlarca lot satılmıştı.
    Selâm olsun çocuklarımızın Türk bakışlarına...

7.  Alıntı Originally Posted by sonsuzhasret Yazıyı Oku
    10 15 dakika önce dedim ve haberleri kontrol ettim yanlış Bilgi verdiğimin farkına varıp tekrar yazdım .bu bilgiyi ayrıca 2.40 larda yazmadım 1.92 civarında ilken yazdım
    Ben de senin gibiaş sat yaptım en azından karsan zararım var yorumlarıma bak yanıltıcı yanlış bir yorum var mı 206 dan beri speğin yaptığı hareketlere yorum yapmışım ve ky aldıkça tabana götürecek demişim speğin durumu belliydi eğer ky atlamasaydı buralara gelmezdi spek kolay kolay para kazandırmaz bundan sonra muhtemelen tabanı birkaç defa bozup ky çekecektir bizimkiler de zaten hazırda bekliyor inşallah bugün ceza gelir de patron rahatlar bu şekilde rahatça milletin eline vermez hacim yapıp paraları götürme fırsatı olmaz YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Sen bu işi biliyosun ben girmeye korktum takipteyim bugün taban kapatırsa yarın al sat için dalarız belki
    Valla dipnolucagını düşünemedim dipten mal almak vardı ama bu kağıtta dibin dibi olmaz inşallah çok düşmez

Sayfa 68/259 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •