Sayfa 68/222 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1771 madde; 537 - 544 arası.

Konu: NIBAS - Niğbaş Niğde Beton

1.  Alıntı Originally Posted by drstrade Yazıyı Oku
    Gideni üzecek teknikte duruyor.Yavaş yapilanmaya vakti yok gibi

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gideni değil , gireni üzecek gibi duruyor. Önceki gün 1,05 ortalama ile 30 lot aldım. 1500 TL. zarar 2 günde çabucak oluştu.Şu anda da gözünü 0.99 TL. ye dikti.Evet , 0,99 TL. yi de görüp , öyle kapandı. Zarar 1800 TL. oldu. Öğleden sonraki seansda da 0.98-099 TL. arası çalışır herhalde.Baraj ihalesi gecikir ve hatta girip de kazanamazsa 0.90 TL. leride görürüz. Aldığıma şimdiden pişman oldum.Beklemekten başka çare kalmadı. Bu kadar zararla da çıkılamayacağına göre mecbur bekleyeceğim.İş Yatırım 1,07 TL. ortalama ile 4 gün önce 12 Milyon adet alım yaptı. Benim de alış sebebim oydu. İş yatırımın herhalde bir bildiği vardır diye düşünerek alım yaptım.
    Son düzenleme : By Akıl; 01-02-2018 saat: 13:56.

2. şirket sahibi hırsızın teki k.y düşmanı zaten güvenilir biri olsa 120 bin endex te bu fiyatlarda olmaz dı kaıt twitter daki bazı yorumcuların pazarlamasıyla 1.10 lara kadar pazarlandı bende 1 liradan azda olsa bugün maliyetlendim maliyetlendim 2-3 güne %5 lik bi tepki yükselişini hedefleyerek tabii tepki vermesse 1-2 kademe zararına veririm

3.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Gideni değil , gireni üzecek gibi duruyor. Önceki gün 1,05 ortalama ile 30 lot aldım. 1500 TL. zarar 2 günde çabucak oluştu.Şu anda da gözünü 0.99 TL. ye dikti.Evet , 0,99 TL. yi de görüp , öyle kapandı. Zarar 1800 TL. oldu. Öğleden sonraki seansda da 0.98-099 TL. arası çalışır herhalde.Baraj ihalesi gecikir ve hatta girip de kazanamazsa 0.90 TL. leride görürüz. Aldığıma şimdiden pişman oldum.Beklemekten başka çare kalmadı. Bu kadar zararla da çıkılamayacağına göre mecbur bekleyeceğim.İş Yatırım 1,07 TL. ortalama ile 4 gün önce 12 Milyon adet alım yaptı. Benim de alış sebebim oydu. İş yatırımın herhalde bir bildiği vardır diye düşünerek alım yaptım.
    Hacım sen o iş yatırımın 12 milyon lot aldığını da nerden çıkardın yav.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Başka bir hissenin takasına mı baktın da kendin mi yanıldın? Yoksa art niyetle yönlendirme mi yapıyorsun? Çünkü takaslara gün gün de baktım haftalık da baktım aylık da baktım üç aylık da baktım. 1.5 milyon lotun üZerinde tek lot alımı olmamış aylık da bile. 12 milyon lotu nasıl gördün sen ? Ayrıca takasları incelerken dikkatimi çekti de iş yatırım sürekli alımda olmasına rağmen takas da ki oranı düşmekte. Ya virman yapıp topladıklarının izini kaybettiriyor yada açığa satış yapanlara virman yaparak hem açıklıkların açığını kapatıyor hemde elinde ki malı boşaltıyor. Hangisi olduğunu bende çözemedim. Lakin bildiğim birşey var ki bu hissenin patronu Rıza dır Rıza. Bilenler iyi bilir Galip e yakalanırsan cebinde ki paranı alır rıza ya yakalanırsan, boklu donunu bile almak için yıllarca uğraşır. İsterseniz az bi mteks hisse si vardı onu araştırın da Rıza nın kim olduğunu öğrenin. O yüzden gerçekten patronun niyetini veya hareketlerini çözemiyorsanız analiz gücünüz yoksa uzak durun.

Şunu da söylemeden edemicem bu kağıdın 0.92 den 1.12 ye kaldıran da tweeter da borsa reçetesi adında ki soyguncudur. Bir gün önce topladığı hisseleri gecesinde 20 bin takipçisine yarının bomba hisse si diye verip 20.000 kişinin kağıda atlaması ile yükseliş yapınca elinde ki malları %8-14 arası primle garip gureba kısa yoldan Zengin olma sevdasında olan bizim balık hafızalı ky nın kucağına veriyor. Eee dile kolay 20 bin kişinin sadece 3-5 bin i kağıda atlayınca zaten kağıtlar primli açıyor. Bu dediklerimin de geriye dönük söylediği tüm hisseleri analiz ettikten sonra farkettim. İsterseniz takastan anlayanınız varsa kendiniz de kontrol edebilirsiniz. Aynı sonuca siz de varacaksınız zaten.

Sözün özü tamamen bi kan emici ********in ittirmesi ile kalkan kağıda yüksekten (1.06-1.12 ) atlayan yüzlerce ky dökülmeden bu kağıt 1.03 üzerini göremez. Daha net bi şey söylim a1 kapitalin pazartesiden beri kitlediği nallar toplanmadan ky dan gitmez. O yüzden ya oturup sabırla kanser ola ola lanet ede ede bekleyeceksiniz yada lanet edip satacaksınız. Siz satmadan gitmeyecektir çünkü.

Bana kalırsa da 0.93-0.98 arasında yataya sarıp o lotlar ky dan toplanana kadar bezdireceğidir.

Karar sizin...

Bu yazdıklarımda da iyi niyet harici bir tek amaç varsa en adi ********im...

Uyarmadı olmamak için hatırlamadığım parola mı tekrar resetleyip aylardır yorum yapmadığım foruma girmek zorunda kaldım.

4.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    Hacım sen o iş yatırımın 12 milyon lot aldığını da nerden çıkardın yav.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Başka bir hissenin takasına mı baktın da kendin mi yanıldın? Yoksa art niyetle yönlendirme mi yapıyorsun? Çünkü takaslara gün gün de baktım haftalık da baktım aylık da baktım üç aylık da baktım. 1.5 milyon lotun üZerinde tek lot alımı olmamış aylık da bile. 12 milyon lotu nasıl gördün sen ? Ayrıca takasları incelerken dikkatimi çekti de iş yatırım sürekli alımda olmasına rağmen takas da ki oranı düşmekte. Ya virman yapıp topladıklarının izini kaybettiriyor yada açığa satış yapanlara virman yaparak hem açıklıkların açığını kapatıyor hemde elinde ki malı boşaltıyor. Hangisi olduğunu bende çözemedim. Lakin bildiğim birşey var ki bu hissenin patronu Rıza dır Rıza. Bilenler iyi bilir Galip e yakalanırsan cebinde ki paranı alır rıza ya yakalanırsan, boklu donunu bile almak için yıllarca uğraşır. İsterseniz az bi mteks hisse si vardı onu araştırın da Rıza nın kim olduğunu öğrenin. O yüzden gerçekten patronun niyetini veya hareketlerini çözemiyorsanız analiz gücünüz yoksa uzak durun.

Şunu da söylemeden edemicem bu kağıdın 0.92 den 1.12 ye kaldıran da tweeter da borsa reçetesi adında ki soyguncudur. Bir gün önce topladığı hisseleri gecesinde 20 bin takipçisine yarının bomba hisse si diye verip 20.000 kişinin kağıda atlaması ile yükseliş yapınca elinde ki malları %8-14 arası primle garip gureba kısa yoldan Zengin olma sevdasında olan bizim balık hafızalı ky nın kucağına veriyor. Eee dile kolay 20 bin kişinin sadece 3-5 bin i kağıda atlayınca zaten kağıtlar primli açıyor. Bu dediklerimin de geriye dönük söylediği tüm hisseleri analiz ettikten sonra farkettim. İsterseniz takastan anlayanınız varsa kendiniz de kontrol edebilirsiniz. Aynı sonuca siz de varacaksınız zaten.

Sözün özü tamamen bi kan emici ********in ittirmesi ile kalkan kağıda yüksekten (1.06-1.12 ) atlayan yüzlerce ky dökülmeden bu kağıt 1.03 üzerini göremez. Daha net bi şey söylim a1 kapitalin pazartesiden beri kitlediği nallar toplanmadan ky dan gitmez. O yüzden ya oturup sabırla kanser ola ola lanet ede ede bekleyeceksiniz yada lanet edip satacaksınız. Siz satmadan gitmeyecektir çünkü.

Bana kalırsa da 0.93-0.98 arasında yataya sarıp o lotlar ky dan toplanana kadar bezdireceğidir.

Karar sizin...

Bu yazdıklarımda da iyi niyet harici bir tek amaç varsa en adi ********im...

Uyarmadı olmamak için hatırlamadığım parola mı tekrar resetleyip aylardır yorum yapmadığım foruma girmek zorunda kaldım.
    wanted68 rumuzlu yatırımcının 1-2 sayfa öncesi gönderdiği tablo ve yazdıklarından böyle bir anlam çıkardım. Yanlış algılama yapmış da olabilirim.

5.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    wanted68 rumuzlu yatırımcının 1-2 sayfa öncesi gönderdiği tablo ve yazdıklarından böyle bir anlam çıkardım. Yanlış algılama yapmış da olabilirim.
    Oyyy oyyy... senin o gördüğün 12 milyon lot o resmin atıldığı tarihte alınan lot miktarı nı göstermiyor. Nibas ın halka arz edildiği günden bu yana iş yatırımın elinde olan 12 milyon lotu gösteriyor. Yani anlayacağın bu kağıt 70 kuruşta iken de 50 kuruşta iken de 1.30 veya 2 tl de iken de o lotlar iş yatırımın elindeydi. Zaten büyük ihtimalle de patron mallarıdır ve ky nın mallarından oluşuyordur. Genelde patron hisseleri belli başlı kurumlarda durur. İş yatırım da bu kurumlardan biridir.

İşte takas okumasını bilmiyorsan takasa bakarak işlem yapma kardeş. Böyle yanılırsın işte. Sen sanmışsın ki iş yatırım o kadar malı o gün aldı diye vardır bi bildiği diye ama öyle değil işte kardeşim. Zaten herhangi bir kurum nibas da 12 milyon lot almaya karar versin bırak aldığı günü, 5 tavan çeker.

Ne diyim kardeş büyük bir yanılgıya düşmüşsün. Umarım en kısa zamanda zararın telAfi olur.

Hayırlı geceler.

6. Teknik göstergeler al diyorsa alirsin sat diyorsa satarsin tabiki sadece teknikle alinmaz satilmaz grubun diger hisselerine bakarsin cemas ne olmus bu adamlar ne is yapar memlekete beton lazimmi yol viyaduk kopru nakil hatti sinir duvari diregi lazimmi bakarsin sonra varsa söylenti Mart mi Nisan mi ihale teklifi nolur bakarsin riski dusunur tartarsin Ama ben önce teknige bakarim bagiriyorsa alirim satarım arkadaş

7.  Alıntı Originally Posted by drstrade Yazıyı Oku
    Teknik göstergeler al diyorsa alirsin sat diyorsa satarsin tabiki sadece teknikle alinmaz satilmaz grubun diger hisselerine bakarsin cemas ne olmus bu adamlar ne is yapar memlekete beton lazimmi yol viyaduk kopru nakil hatti sinir duvari diregi lazimmi bakarsin sonra varsa söylenti Mart mi Nisan mi ihale teklifi nolur bakarsin riski dusunur tartarsin Ama ben önce teknige bakarim bagiriyorsa alirim satarım arkadaş

O bağıran teknik ne diyor kardeş bizimle de paylaşır mısın lütfen

8.  Alıntı Originally Posted by maker_24 Yazıyı Oku
    O bağıran teknik ne diyor kardeş bizimle de paylaşır mısın lütfen
    Adam herşeyi söylemiş,daha ne söylesin,illa şuradan al mı desin?beklentileri bile saymış.
    Hisse bağırıyo,aç tweetter bak,sorumluluk alın azıcık arkadaş...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Sayfa 68/222 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •