Sayfa 68/196 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1561 madde; 537 - 544 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

1.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şifre sayılarda gizli

2.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Sen benim teklifime hiç olumlu bakmadın ki. Aynı teklifim her zaman için geçerli. Ama raysg artık dipte değil.ama Albaraka ve yaprak için Voltran uyar.

.sn beyaz sayfa;

.araya girmiş gibi oldum,özür dileyerek şunu belirtmek isterim......Albaraka gerçekten ucuz.....ama temettü verimine veya gelecekte
    bekleyebileceğimiz temettüye bakınca bakınca rRAYSG'ye göre çokta cazip görünmüyor...diğeri için kafadan değerlendirme dışı bırakıyorum.....patron şirketi........Raysigorta % 5 pazar payına ulaştığında mevcut fiyatını temettü olarak dahi verme potansiyeline sahip......

.çok uluslu büyük dünya şirketlerinde yöneticiler için prim çok önemlidir....vede primde karla orantılı olur...... Ray sigortanın %95'ine sahip Vienna İnsurance gibi çok uluslu şirketler kar ve temettü dağıtımında hep onun için cömerttirler.......Koç şirketleri borsada ondan zirvelerde geziniyor......darısı başımıza diyoruz....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
    senin yaprağın uzun düşenini kırmış 250 ye doğru flaması var hazirana kadar yapabilir.. ama fibo zamansallığı sonbahara doğru.. pddd 065 dd 293 fiyat 190.. temel rasyolardan pek anlamam ama bu çarpanlarla çok cazip gelmedi bana.. dd 293 e gitse %55 marj eder ama risk yüksek.. yaprak değilde şöyle dallı budaklı bi ağaç bulsan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
    eğer flama çalışırsa 153 fibo impulse, 177 flama sap boyu.. düzeltmeden bu hareketi yaparmı? yapmaz diye bir iddiam yok ama riski yüksek.. diğer indikatör görünümleride aşağıda.. haftalıkta volume, günlükte volume+rsi+dmi tepeleri fiyat tepesi ile uyumsuz..

Ek 2391

Ek 2392

Ek 2393

Ek 2395

5. .Borsada kar ve büyüme en önemlisi....hele ikisi bir arada olursa tadından yenilmez.......

6.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    senin yaprağın uzun düşenini kırmış 250 ye doğru flaması var hazirana kadar yapabilir.. ama fibo zamansallığı sonbahara doğru.. pddd 065 dd 293 fiyat 190.. temel rasyolardan pek anlamam ama bu çarpanlarla çok cazip gelmedi bana.. dd 293 e gitse %55 marj eder ama risk yüksek.. yaprak değilde şöyle dallı budaklı bi ağaç bulsan..
    Yaprak da gerçek defter değerini göstermiyor.canlı varlıkları 10 milyon TL az gösteriyor.2400 tane süt ineği var ve her sene damızlık çiftliği gibi çoğaltıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,012
     Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Yaprak da gerçek defter değerini göstermiyor.canlı varlıkları 10 milyon TL az gösteriyor.2400 tane süt ineği var ve her sene damızlık çiftliği gibi çoğaltıyor.

valla canlısını ölüsünü sen bilirsin gari..

ayıcesin grafiğide bomba gibi.. ağustos yazında bombacı mülayim gibi patlatırmı bak bakem..

Ek 2396

8.  Alıntı Originally Posted by Seavoice Yazıyı Oku
    valla canlısını ölüsünü sen bilirsin gari..

ayıcesin grafiğide bomba gibi.. ağustos yazında bombacı mülayim gibi patlatırmı bak bakem..

Ek 2396
    Seavoice , ayı cesiyi çok severim.geçen ay ziyaretine gittim,ufak bir şey kopardım.yakın zamanda tekrar ziyaretine gitmeyi düşünüyorum.o yüzden sana Voltran diyorum.ayı cesiye ben varım.C leri çok severim.hele bi de bakıcısı yok ve öksüz kalmış ise daha çok severim.

Sayfa 68/196 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •