avrupa borsaları bugünde aşağıda.
bir senedir süründüyorsun ALLAH belani versin ttrak batta kurtulalım senden....!ytd
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
http://www.hisse.net/topluluk/showth...908#post822908
hisse yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim arkadaşlar ,bağımlılık yapıyor...
yarışma kurallarına uygun hisse tahminlerinizi alalım.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bunca yıldır borsa da hisse senedi alır satarım...kimi zaman çok bekler,bazende hemen satarım...çok hisse tanıdım.....endeksle birlikte çıkar endeksle birlikte düşer,bazılarıda düşüşü fırsat bilir yükselir,bazıları hem düşerken hem çıkarken tınlamaz hedefi vardır kşar adım ....banvit gibi,bence bu yılın hissesi olmuştur...rus uçağı ile birlikte dip yapan hisse ruslarla birlikte 10 kat kazandırmıştır...ama inanın bizimkisi gibi bir hisse ye hiç rastlamadım.......bu ne sağırlık yahu.....pahalıysan ver kardeşim bak endeks 109 bin.....vermiyor.....e al o zaman endeks 2 bin artıda o da yok....öküz misali aval aval bakıyor....bir yıl oldu neredeyse ,endeks 40 bin yukarda,bu dallama %15...çözemedim seni kardeş....
Yer İmleri