Sayfa 68/615 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 4915 madde; 537 - 544 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    birde temettü dedikte böyle temmetü borsa görmedi tarihinde**bi komedide bu ..berdelsizden hala ses yok..çay kahveden fırsat bulamıyorlar spk ya başvuruyu...
    Allah askina bedelsizden ses olsa noolur olmasa noolur , temettuyu hissetiniz mi ki bedelsizi hissedeceksiniz [emoji53] , koca sirketin dagittigi nakit temettu tutari kadar sadece bir varlik fonu yoneticisine araba tahsis ediliyor. Boyle bir rezillik olabilir mi ?!☹️

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. temettü zaten borsa tarihinde bir ilk.**rekor kırdılar..
    bedelsizde komik doğru ama en azından bu komedi için bile hala işlem yapmadılar..g.müdürü gıyoderde ya şimdi oarada uçuşta.*?
    şimdi g.sertifikası pazarlayacakmışşş..hıııı milletde bekliyor zaten..
    gıyodere yazık oldu...orasıda yakında halkın gıyosu gibi olur...
    bu arada halkın gıyosu hisselerindeki abidiklemelerden vurgun vuranlar kim..en çok bunlar konuşulmaya başlandı .**
    halka arz et sonra ya pahalı bu dee sonra baskıla beleşe geri al çoğunu ..arada vuranlar varmıdır**acaba**deniyor....muazzam bir vuruş olur.***

3. kim konuşuyomuş ya. milletin hissenin varlığından haberi yok daha.
    bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlamasanız keşke. forumun yarısı sizin attığınız aynı çöp mesajlarla dolu.

4. bi şeylere bastık*ses gelmeye başkladı***
    konuşuluyo yatırır*cı arkadaş..
    g.sertifikasını yazdık noolduuu..*konuşuluyodu çünki...tutmazzz ..güven yok *..
    alırsa hlkbank emekli sandığı veyahalkbank bes e satarlar..oda onların sorunu artık..
    hisseden çok kimsenin haberi var.şirketin durumu ortada..bana cevap yazacağınıza şekerpınarı sorun **neden öyle oldu..
    bakın 150 -250 milyon arıyorlar....şekerpınar ***kadar bi şey ..elde kaldı...***
    2013 de ki halka arz fiyatını sorun..sonra beleşe 80 milyon *lot alımı sorun..şimdiki komik hisse fiyatını sorun..
    birde arada bu brokırları **sorun ..fiyatları indiren çıkaran **o aralarda neler oluyormuş*şşş...

5. 15 Haziran 2017 tarihinde yapılan 2016 yılı Olağan Genel Kurulu sonrası alınan Yönetim Kurulu kararı gereğince; 2016 yılı karından, % 5 oranında 1.765.131.-TL Birinci Tertip Kanuni Yedek Akçe ayrılması sonrası, dağıtılabilir dönem karından 30.000.000.-TL'nin bedelsiz hisse senedi olarak dağıtılmasına istinaden;
    - Çıkarılmış sermayenin, 1.500.000.000.-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, %3,79746 oranında artırılarak 790.000.000.- TL'den 820.000.000.-TL'ye çıkarılmasına,
    - Artırıma konu olan bedelsiz hisse senetlerinin dağıtım tarihindeki mevcut pay sahiplerine Şirketimiz sermayesine iştirakleri nispetinde ve kayden dağıtılmasına,
    - Konuyla ilgili işlemler için Sermaye Piyasası Kurulu'na izin başvurusunda bulunulmasına ve ilgili işlemlerin yürütülmesi için Genel Müdürlüğün yetkili kılınmasına,
    oybirliği ile karar verilmiştir.

şeklinde bugün 18:00 de gelmiş bir kap haberi var, anlamadığım noktalar ;

bedelsiz verileceği belliydi 15 haziranda genel kurulda alınmış kararı neden şimdi bildiriyorlar?

15 haziranda karar almış 23 haziranda kap a bildirmiş, daha spk dan bedelsiz dağıtımı için onay alacaklar.

bedelsiz ne zaman verilir bileniniz var mı?

bu hissenin hacminde de son günlerde epey azalma var, anlamadım gitti, garip bir kağıt.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eğitim amaçlı kendi kişisel görüşlerime dayanmaktadır. katılmadığınız görüşüm olursa yapıcı bir dille gelen her tür eleştiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.

6. bugün de bir cacık omayacağa benzer

1,06 da 967 bin
    1,05 de 120 bin lot var

muhtemel birazdan kademe düşer gibi

ben yazamadan düşmüş

1,04 olmuş
    paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. uğursuz hisse..

8. temettüler hesaba ne zaman geçecekti

Sayfa 68/615 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •