Sayfa 68/429 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 537 - 544 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Elinde olan girdi sen niye giresin

SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ya bu şirket geri alım yapmıyor muydu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Kaç kere geri alım bildirimini gördüm

4. Yapmazlar mı bi güzellik bu iki günlük işlemleri iptal etme gibi felan

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Benim hiç böyle bir hissem olmadı. Sadece -%19.95 iki gundür dikkatimi çektide son 3 günluk yazıları okudum.... valla üzüldüm. Küçük yatırımcıyı buhallere düşürenler utansın. Allahtan korkmazlar... Herkese sabırlar diliyorum. Naçizane ben olsam %100 zararda olsam bile tek adet hisse satıp ta bu hırsızları ihya etmezdim. Bırakırdım dursun 1 adet bile satmazdım.... allah yardımcınız olsun. Unutmayalim ki satılmazsa zarar da kârda sanaldır....ben böyle dusunuyorum.. Allah hepinizin yardimcisi olsun...

Alıntı Originally Posted by adalimali Yazıyı Oku
    Kaç kere geri alım bildirimini gördüm

ne geri alımı kardeşim metro belirli bir miktar alım yapınca kapa bildirmek zorundaydı bildirdi satıncada bildirdi yani şirket kendisi değil metro alım satım yaptı.
    bu millet bürüt takasın ne olduğunu bilmiyor alım satımıbilmiyor tam gaz giden trenin arkasından koşup son durakta yakalıyor galip gibi uyanıklarda yolunu buluyor.
    güvendiğiniz yatay hisse alın bekleyin giden trenin arkasından koşmayın.
    yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by muzo Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kap a düşen haberde brüt takas felan diyor. 4.650 maliyetim var. brüt takasa girince ne oluyor ? hiç bir bilgim yok anlatırmısınız lütfen. bu durumda ben ne yapıcam sonuç ne olacak ? 2156 adet 4.650 TL maliyetli hissem var. şimdi ne olacak arkadaşlar ? başka nakit paramda yok paramı eklemek gerekiyor brüt takas için nasıl oluyor bu iş ? Yardım edermisiniz
    Yarın taban 2 50 telefon bankacıligi ile satsan yüzde 45 zarar

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Arkadaslar topluca geçmiş olsun bize. Bana bi zahmet bu iş yatırımın kaç gündür bukadar yüksek maliyetle niye aldığını açıklayabilecek olan varmı? Budami aynı kişi? Eger öyleyse onunda elinde lot kalmış olmuyormu?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

Sayfa 68/429 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •