Elinde olan girdi sen niye giresin
SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde olan girdi sen niye giresin
SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya bu şirket geri alım yapmıyor muydu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaç kere geri alım bildirimini gördüm
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapmazlar mı bi güzellik bu iki günlük işlemleri iptal etme gibi felan
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Benim hiç böyle bir hissem olmadı. Sadece -%19.95 iki gundür dikkatimi çektide son 3 günluk yazıları okudum.... valla üzüldüm. Küçük yatırımcıyı buhallere düşürenler utansın. Allahtan korkmazlar... Herkese sabırlar diliyorum. Naçizane ben olsam %100 zararda olsam bile tek adet hisse satıp ta bu hırsızları ihya etmezdim. Bırakırdım dursun 1 adet bile satmazdım.... allah yardımcınız olsun. Unutmayalim ki satılmazsa zarar da kârda sanaldır....ben böyle dusunuyorum.. Allah hepinizin yardimcisi olsun...
ne geri alımı kardeşim metro belirli bir miktar alım yapınca kapa bildirmek zorundaydı bildirdi satıncada bildirdi yani şirket kendisi değil metro alım satım yaptı.
bu millet bürüt takasın ne olduğunu bilmiyor alım satımıbilmiyor tam gaz giden trenin arkasından koşup son durakta yakalıyor galip gibi uyanıklarda yolunu buluyor.
güvendiğiniz yatay hisse alın bekleyin giden trenin arkasından koşmayın.
yatırım tavsiyesi değildir.
Yarın taban 2 50 telefon bankacıligi ile satsan yüzde 45 zarar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar topluca geçmiş olsun bize. Bana bi zahmet bu iş yatırımın kaç gündür bukadar yüksek maliyetle niye aldığını açıklayabilecek olan varmı? Budami aynı kişi? Eger öyleyse onunda elinde lot kalmış olmuyormu?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
Yer İmleri