Sayfa 68/367 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. casAUbon
    @durum_casaubon
    ·
    18s
    İspanyol ressam El Pueblo Duruma Da Silva Casaubonisti Aldamiano (1611-1652). "Başak Tarlasında Yeşil Gökyüzü" isimli tablosu. { Bu tabloda F/K oranlarının seyri var. Sarı bölgede ne kadar kalmış, altına hangi şartlarda inmiş incelemekte fayda var }

Bunu da prelector komuş...Bulunsun...
    @erefefik

2. #SondakikaÇin Hindistan'a ait bir İHA yi Sikkim Bölgesinde düşürdü.
    @erefefik

3. http://odatv.com/mahmurda-patlama-co...612171200.html

Rızgar Mustafa, “Kamptaki komisyondan aldığımız bilgiye göre çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralıların olduğu belirtildi” dedi.

Patlama nedeninin tam olarak bilinmediğini belirten Mustafa, “İncelemeler sürüyor. Edindiğimiz bilgiye göre kamptaki bir merkezin tamamiyle yok olduğudur” diye konuştu.
    Bu olayi takipte cok faide vardir. Bence bu olay, dun Trump'un Kudus' u baskent olarak tanimasiyla baglantili bir olay.

Yapilmak istenen, Iran'in Suud ile birebir karsi karsiya birakilmasi. Ozellikle Misir'in Suud ile ittifakinin bozulmasi. Israil'in kesinlikle Iran'a direk bir askeri harekat yapmamasi.

Kamp, Barzani'nin kontrolunde, bakalim pkk kimi suclayacak?

Yukaridakiler olurken, eszamanli Suriye ve Kuzey Irak'ta Kurtler ve Iranli milisler arasinda catismalar cikmali. Bu durumda Israil, direk askeri mudahalede bulunmadan, dolayli olarak Kurtlere destek vermeli...

Ben boyle dusunuyorum.
    @erefefik

4. halktv.com.tr
    @halktvcomtr
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Lozan Anlaşması güncellenmeli”
    Lozan Antlasmasi imzalandiginda, Abd, bizim guneydogu sinirlarimizi kabul etmemisti. Buyuk ihtimal onu kastediyor.

Inonu siyasetinin en onemli hedefi Musul'un alinmasidir.

Abd, Turkiye'ye Musul ve Kerkuk'un alinmasi, bolgedeki bazi petrol imtiyazlarinin Abdli firmalara verilmesi karsiliginda, Musul'a yapilacak bir askeri harekata destek verecegini bildirmis, bu konuda bir Deniz kuvvetleri Amiralini Turkiyeye gondermisti. Tarih 1925-26.

Yapilan plan bu amiralin adini tasir. Chester plani...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Lozan Antlasmasi imzalandiginda, Abd, bizim guneydogu sinirlarimizi kabul etmemisti. Buyuk ihtimal onu kastediyor.

Inonu siyasetinin en onemli hedefi Musul'un alinmasidir.

Abd, Turkiye'ye Musul ve Kerkuk'un alinmasi, bolgedeki bazi petrol imtiyazlarinin Abdli firmalara verilmesi karsiliginda, Musul'a yapilacak bir askeri harekata destek verecegini bildirmis, bu konuda bir Deniz kuvvetleri Amiralini Turkiyeye gondermisti. Tarih 1925-26.

Yapilan plan bu amiralin adini tasir. Chester plani...
    Niye gerçekleşmemiş?

6. Prelector komuş...

Heykeli dikilesice bir insan...Iyi insan be ya...

Abi ben bu adam sayesinde cok pera kazandim...vallah kendimi borclu hissediyon..

Allah razi olsun abi...dinsizin duasindan bir faide gelir mi, bilmiyonn ki? Yaliniz dinsisiz dedikse, Allah'a inanmiyos demedik.

Dinsisiz dedikse, kutsal kitabi tamamen reddediyos da dimedik. Vardir elbet, kutsal kitaplarda kutsallik. Yaliniz sincilik benim arayip, bulcek zemanim yok.

Kalbimiz temiz abi, gelir belki bir faide. Allah bilir...
    @erefefik

7. Babus Selam Haber
    @BabusSelamHaber
    ·
    1 sa
    #SONDAKİKA
    Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı Kurmay Başkanı gözaltına alındı
    @erefefik

8. Babus Selam Haber
    @BabusSelamHaber
    ·
    1 sa
    Şii lider Sadr'dan Suudi Arabistan'a çağrı! İlk asker ben olurum..
    Sadr, Heekim ya da Sistani...Bunlardan birine suikast olabilir.
    @erefefik

Sayfa 68/367 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •