Originally Posted by burak1987 Tte nasıl başladı. Bilen varmı Sent from my iPhone using Tapatalk 2 ye yaklasti yine 😀😀😀
Ama bu olmaz Bugun enaz arti 2 lazim 2 haftadir zaten kici basi oynadi...
Originally Posted by Webster 2 ye yaklasti yine [emoji3][emoji3][emoji3] Vay be her gün +4 yazıyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Vay be her gün +4 yazıyor Sent from my iPhone using Tapatalk Bunu gun ici hic takip etme Ben tte nin bak abartmiyorum 17.30 da arti 2 den eksiye gectigini gordum yarim saatte Sen kapanisa bak...
Originally Posted by mrfatih TTE sanırım 16 bin para bıraktı 1 günde saolsun Allah bereket versin. Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by burak1987 Almışmıydınız Sent from my iPhone using Tapatalk evet üstad biraz da TTE diyelim bugünde hava çok güzel teknoloji tarafında ama sanıyorum çok kalamam kumarbaz oldum
Originally Posted by mrfatih evet üstad biraz da TTE diyelim bugünde hava çok güzel teknoloji tarafında ama sanıyorum çok kalamam kumarbaz oldum Aynen çok fazla kalmamak lazım Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by diproyal Bu havada şort üşütebilir. Gelen gideni de aratır. Bu nedenle değişken iyidir... Usutmez O zaman ismin degisken koymasin
Forum Rules
Yer İmleri