Sayfa 68/1024 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Dolar hakkında teşvik edici yazılar çok yazılmaya başladı. Evet döviz alan ( zamanında, yani en az 6 ay önce ) rahat. Ancak tren artık istasyona çok yaklaştı. Şu andan itibaren illada hızlı trenle gitmek isteyen- otobüs biletini de - yakar.

Olanlar oldu. Yapacak bir şey yok. Elbette hızlı hareket edebilen, vakti müsait olan ( ekran takibi için ) her zaman al-sat yaparak kazanabilir. fakat tersde kalan da çok üzülür. Mart ayı bilanço ayı, FEd faiz artış beklentisi %86 lara çıkmış. tam da faizlerin en yüksek alınabileceği ay. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Dolar hakkında teşvik edici yazılar çok yazılmaya başladı. Evet döviz alan ( zamanında, yani en az 6 ay önce ) rahat. Ancak tren artık istasyona çok yaklaştı. Şu andan itibaren illada hızlı trenle gitmek isteyen- otobüs biletini de - yakar.

Olanlar oldu. Yapacak bir şey yok. Elbette hızlı hareket edebilen, vakti müsait olan ( ekran takibi için ) her zaman al-sat yaparak kazanabilir. fakat tersde kalan da çok üzülür. Mart ayı bilanço ayı, FEd faiz artış beklentisi %86 lara çıkmış. tam da faizlerin en yüksek alınabileceği ay. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayınız.
    bu yazdıkarını ben 6 ay öncede burada okuyordum, her şey değişti sadece TL faizi çakıldı kaldı. 6 ay sonrada aynısını yazanlar çıkacak.

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu yazdıkarını ben 6 ay öncede burada okuyordum, her şey değişti sadece TL faizi çakıldı kaldı. 6 ay sonrada aynısını yazanlar çıkacak.
    Valla helal olsun size, %100 dolara geçerek yatırımlarınızı tl mevduatçısına göre korumayı başardınız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
    Dolar hakkında teşvik edici yazılar çok yazılmaya başladı. Evet döviz alan ( zamanında, yani en az 6 ay önce ) rahat. Ancak tren artık istasyona çok yaklaştı. Şu andan itibaren illada hızlı trenle gitmek isteyen- otobüs biletini de - yakar.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Türkiyede yatıımcının ve tasarruf sahibinin psikolojisini anlatmak için çok güzel bir örnek. 35. saniyeden sonrası türkiyedeki finans sektöründeki psikolojiyi çok benzer bir şekilde özetliyor bence.

Videolar siliniyor o yüzden linkinide veriyorum. Zira bu videoyu göndermemdeki amaç tam kriz anlarındaki toplum psikolojisini göstermek.

https://www.youtube.com/watch?v=NM0nZLdFYZ4

Şoför daha sonra kendisiyle yapılan raportajda kesinlikle piston aşağı indi gibi bir söz kullanmadığını panik yaratan bir durumda olmadığını belirtmiş. Ama minibüsün içindekilerin algısı farklı olmuş. Ropörtaj:

https://www.youtube.com/watch?v=NM0nZLdFYZ4
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Yakın tarihte 2.30 ve üzeri euro oranı alan var mıdır?

6.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Valla helal olsun size, %100 dolara geçerek yatırımlarınızı tl mevduatçısına göre korumayı başardınız.
    başka bir yol kalmamıştı Ahme, bunların niyeti bozduğunu ve tüm kriz yükünü TL mevduatçısına yıkacağını Kasımda gördüm.

7. Eski müşteri
    250k
    Vakıfbank 11,80
    Finansbank 12,05
    Saygılar

Sent from my Discovery Elite using hisse.net mobile app

8. bazı arkadaşlar tarafından yazılan oranların maalesef gerçek olmadığını düşünüyorum keşke bu oranlar olsa ama yok !!

Sayfa 68/1024 İlkİlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •