Tesekkurler hocam iyi geceler cumleten
Mebes hocam 10 yıl önce ihmad çıktı 7.50 ye.ihgm yoktu.ihgm sonra çıktı borsaya birleşti iki kağıt.Aynı performansı gösterirmi zaman gösterecek.
Akşam Çelik hocamı bekledim gelmedi. erkenden çıktım yattım sabah ile gidecem diye.ben çıkmışım Çelik hocam gelmiş.4 sorum vardı.maalesef soramadık soruları yazıp yatsaydım keşke.
Çelik hocam Ralyh konusunda çok çok haklıymışsınız.takip listemden çıkardım.Allah razı olsun.Ayrıca 23 yıldır borsadayım küçük meblağlarla fazla kar zararım olmadı.isdm ve enkayı takip listeme almıştım.para yok diyorsunuz ya çok doğru yetişmiyo.pörtföyüm lkmnh ve klmsn da sabırla taşıyorum.Allah hayırlı neyse onu versin inşaAllah.
Son birşey yazmak istiyorum.küçük kağıtlardan çok darbe yedim.kırmızı çizgilerim var.ihlas,yeşil,metro ve cemaş grupları kırmızı çizgilerim.
Aynen . 10 yıldır yatırımcısını üzmüş şirket ihlas grubunun kağıtları. On yıl önce alıp beklemiş bir kişi korkunç zarar yazmıştır. IHLGM kanal hikasiyle düzelme ve iyileşme görülebilir. Yinede sizin vereceğiniz bir karar . Celik hocanın listesinde bir sürü büyüme ve gelişme odaklı aynı zamanda kârlı şirket var . Onları tercih edebilirsiniz .
Tşkler mebes hocam.
Yer İmleri