Originally Posted by
richardbozkurt
konuyu dagitmak istemem ama galiba MIATK turkiye capinda bir anlasma imzaladi .. fiayt yazmiyor ama bu surekli ve devamli bir is gibi gorunuyor
sanki son 1-2 aydir bu anlasma yuzunden tavan tavan gitti .. eee malum devlet kurumuyla anlasma, malum partidekiler aldikca aldi ,, simdi satip gidiyolar .. yoksa bu gun tavan olmasi lazimdi
yanlis mi yorumluyorum ?
#MIATK KAP
Bağlı ortaklığımız Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. ile PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. arasında yerli ve milli bir platform olan TRota uygulamasına Tripy'nin entegre edilerek hizmet sağlayıcısı konumunda olacağı iş birliği protokolü imzalanmıştır. Bu iş birliği kapsamında TRota uygulaması ile Tripy bünyesindeki elektrikli bisiklet ve araçların kiralanması mümkün olacaktır.
PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen TRota, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma, taksi çağırma, araba paylaşımı, bisiklet paylaşımı ve e-skuter paylaşımı dahil olmak üzere çeşitli ulaşım modlarını tek bir uygulamada kullanıcılara sunacak; bilgi edinme, rezervasyon ve ödeme gibi işlemlere uçtan uca aracılık edecektir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
bizde de hikaye yeni başlıyor dostum..bizde de bence hikaye fazlası ile var...bilançoları zaten bir efsane...2 milyar nufusu ile ÇİN pazarı da güçlü bir hikaye...green x zaten başlı başına bir hikaye...dediğim gibi bu hikayeyi 100 tl den de 200 tl den de alabilecek yatırımcı çok fazla...yeotk..alfas..miatk...v.b hikayesi olan hisseler nerelere gidiyorlar...bu borsada herşey mümkündür diyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri