Sayfa 68/380 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 3037 madde; 537 - 544 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Keko, bundan siparis edelim , anca kurtarir 4-5 adet almak lazim, malum haftayada var daha

https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/1200...1_org_zoom.jpg

14df03f1f4f49538d2caa85b22015a00.jpg
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Keko, bundan siparis edelim , anca kurtarir 4-5 adet almak lazim, malum haftayada var daha

https://cdn.dsmcdn.com/mnresize/1200...1_org_zoom.jpg

14df03f1f4f49538d2caa85b22015a00.jpg
    bendeki eski modelmiş...ben en iyisi bununla değişeyim... eğer tahta yapıcılarımız miatk benzeri bir hikaye oluşturabilirse buradakilerin hepsine bu aletten lazım olacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 20 günlük ortalamaya değip düzeltme yaptı .bizim için farketmez .ister dediğin gibi 3884 de düşürsün ,umk kardeşin dediği gibi bir babayiğit çıkar .götürür .senet bilgilerini arkadaşlar paylaştı .artık her aşağı saldığında tahta yapıcı mal kaybeder .kendi bilir bizdeki senet birse , tahta yapıcı da ne kadar hisse vardır . hesabını siz yapın .kendi paşa gönlü bilir .artı mızrak çuvala sığmaz bundan sonra .biz yatırımcıyız ..bekliyoruz .her şey ALLAHIN izniyle nasip ....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bendeki eski modelmiş...ben en iyisi bununla değişeyim... eğer tahta yapıcılarımız miatk benzeri bir hikaye oluşturabilirse buradakilerin hepsine bu aletten lazım olacak...
    konuyu dagitmak istemem ama galiba MIATK turkiye capinda bir anlasma imzaladi .. fiayt yazmiyor ama bu surekli ve devamli bir is gibi gorunuyor

sanki son 1-2 aydir bu anlasma yuzunden tavan tavan gitti .. eee malum devlet kurumuyla anlasma, malum partidekiler aldikca aldi ,, simdi satip gidiyolar .. yoksa bu gun tavan olmasi lazimdi

yanlis mi yorumluyorum ?

#MIATK KAP

Bağlı ortaklığımız Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. ile PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. arasında yerli ve milli bir platform olan TRota uygulamasına Tripy'nin entegre edilerek hizmet sağlayıcısı konumunda olacağı iş birliği protokolü imzalanmıştır. Bu iş birliği kapsamında TRota uygulaması ile Tripy bünyesindeki elektrikli bisiklet ve araçların kiralanması mümkün olacaktır.

PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen TRota, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma, taksi çağırma, araba paylaşımı, bisiklet paylaşımı ve e-skuter paylaşımı dahil olmak üzere çeşitli ulaşım modlarını tek bir uygulamada kullanıcılara sunacak; bilgi edinme, rezervasyon ve ödeme gibi işlemlere uçtan uca aracılık edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
    In God We Trust

5.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    konuyu dagitmak istemem ama galiba MIATK turkiye capinda bir anlasma imzaladi .. fiayt yazmiyor ama bu surekli ve devamli bir is gibi gorunuyor

sanki son 1-2 aydir bu anlasma yuzunden tavan tavan gitti .. eee malum devlet kurumuyla anlasma, malum partidekiler aldikca aldi ,, simdi satip gidiyolar .. yoksa bu gun tavan olmasi lazimdi

yanlis mi yorumluyorum ?

#MIATK KAP

Bağlı ortaklığımız Tripy Mobility Teknoloji A.Ş. ile PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. arasında yerli ve milli bir platform olan TRota uygulamasına Tripy'nin entegre edilerek hizmet sağlayıcısı konumunda olacağı iş birliği protokolü imzalanmıştır. Bu iş birliği kapsamında TRota uygulaması ile Tripy bünyesindeki elektrikli bisiklet ve araçların kiralanması mümkün olacaktır.

PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. tarafından geliştirilen TRota, şehirlerarası ve şehir içi toplu taşıma, taksi çağırma, araba paylaşımı, bisiklet paylaşımı ve e-skuter paylaşımı dahil olmak üzere çeşitli ulaşım modlarını tek bir uygulamada kullanıcılara sunacak; bilgi edinme, rezervasyon ve ödeme gibi işlemlere uçtan uca aracılık edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
    bizde de hikaye yeni başlıyor dostum..bizde de bence hikaye fazlası ile var...bilançoları zaten bir efsane...2 milyar nufusu ile ÇİN pazarı da güçlü bir hikaye...green x zaten başlı başına bir hikaye...dediğim gibi bu hikayeyi 100 tl den de 200 tl den de alabilecek yatırımcı çok fazla...yeotk..alfas..miatk...v.b hikayesi olan hisseler nerelere gidiyorlar...bu borsada herşey mümkündür diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
    Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltilmesine karar vermiştir- TCMB
    In God We Trust

7.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 25’ten yüzde 30 düzeyine yükseltilmesine karar vermiştir- TCMB
    benim beklentilerimin yukarısında gerçekleşti..ama borsada son iki haftadır bu beklenti fiyatlanıyordu...beklenti gerçekleşti ve bence artık baskı da bitmeli...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    benim beklentilerimin yukarısında gerçekleşti..ama borsada son iki haftadır bu beklenti fiyatlanıyordu...beklenti gerçekleşti ve bence artık baskı da bitmeli...
    bence piyasa , 7 olurmuyu bekledi ama olmayinca , pozitif algiladi , piyasa baya artiya gecti .. gerci bellide degil

simdide satisa gecti
    In God We Trust

Sayfa 68/380 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •