Sayfa 68/149 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon
Arama sonucu : 1192 madde; 537 - 544 arası.

Konu: ANGEN Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Arş. Geliştirme San. ve Tic. A.Ş.

1. Dolar bazında halka arz fiyatına baktığımızda ve sonrasında gelen finansalları incelediğimizde; 40 tl lerin üzerinde olması gereken bir hisse olduğu görülüyor. Umarım bu hafta hak ettiği yerlere doğru yolculuğuna başlar hissemiz, kendi görüşlerimdir...

2. 5.5 milyon euro ya satın alınacak şirketin kasasında zaten 5 milyon euro nakit var..Angen nin esas problemi daha doğrusu kurumsal ve yabancı yatırımcılardan talep gelmemesi sadece covid ile ilgili beklentilerin bitiyor olması.. Acaba şirket bu performansını 2022 dede devam ettirebilecekmi esas soru bu?..Yatırımcı ilişkilerindeki arkadaş derki şuan covid de talep devam ediyor.. Ancak kapasite diğerleri için boşalmadığı için talepleri covid azalınca diğer kitlerle dolduracağız dyor. Bekleyip göreceğiz.

3. Güzel analiz yapmış aşağıdaki arkadaş, ben de; 2021 son çeyrekle bu yıl ilk çeyrek arasında ortalama kur değerinde % 25 artış da oluşmuşken ilk çeyrekte çok güzel bir kar bekliyorum şirketimizden:

https://twitter.com/Sacro_Trade/stat...85398839369734

4. :) Geldim , rast gelsin[emoji6]

5. Bu hissenin kalıcı kurumsal yerli ve yabancı yatırımcılara ihtiyacı var..Hisse alan ertesi gün satıyor.. Buradan alınacak 3-5 milyon lot yabancı veya yerli yatırım fonu alışı hisseyi 40 lı 50 li rakamlara getirir. Twitter da analiz yapan Sacro_trade rumuzlu analist arkadaş ço iyi analiz yapmış. İl 3 ayda 200 milyon kar demek şirketin kasasında mart sonu Nisan gibi 700-800 milyon tl gibi nakit birikmesi demek..Büyük ihtimalle temettüyüde Mayıs ayı gibi verebilir.. Halka arz izahnamesinde yazıldığı gibi dağıtılabilir karın en az %40 nı temettü olarak dağıtmayı belirten şirket yönetimi inanıyorumki 2 ila 3 tl arasında bir temettüyü onaylayacaktır..2021 yılı performansını 2022 dede sürdüreceğine inanıyorum..

6.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Bu hissenin kalıcı kurumsal yerli ve yabancı yatırımcılara ihtiyacı var..Hisse alan ertesi gün satıyor.. Buradan alınacak 3-5 milyon lot yabancı veya yerli yatırım fonu alışı hisseyi 40 lı 50 li rakamlara getirir. Twitter da analiz yapan Sacro_trade rumuzlu analist arkadaş ço iyi analiz yapmış. İl 3 ayda 200 milyon kar demek şirketin kasasında mart sonu Nisan gibi 700-800 milyon tl gibi nakit birikmesi demek..Büyük ihtimalle temettüyüde Mayıs ayı gibi verebilir.. Halka arz izahnamesinde yazıldığı gibi dağıtılabilir karın en az %40 nı temettü olarak dağıtmayı belirten şirket yönetimi inanıyorumki 2 ila 3 tl arasında bir temettüyü onaylayacaktır..2021 yılı performansını 2022 dede sürdüreceğine inanıyorum..
    Bizim yerlilerin elinde tutma gibi bir niyeti yok 24 den alan 25 i gördü mü satıyor. Halbuki alıp satan değil tutan kazanır.

Neyse ben kendi bütçeme göre yatırımı mı yaptım şimdi devamında her gün düzenli 1 / 2 lot alıyorum. Tabi işin rengini temettü haberi belli edecek. Adam gibi doğru dürüst temettü verirse sonuna kadar buradayım.

Not: Yazdıklarım tavsiye değil sohbet babındadır.

7.  Alıntı Originally Posted by Sade Vatandaş Yazıyı Oku
    Bizim yerlilerin elinde tutma gibi bir niyeti yok 24 den alan 25 i gördü mü satıyor. Halbuki alıp satan değil tutan kazanır.

Neyse ben kendi bütçeme göre yatırımı mı yaptım şimdi devamında her gün düzenli 1 / 2 lot alıyorum. Tabi işin rengini temettü haberi belli edecek. Adam gibi doğru dürüst temettü verirse sonuna kadar buradayım.

Not: Yazdıklarım tavsiye değil sohbet babındadır.
    Temettü olumlu etki yaratacaktır bu kesin. Ama benim gönlümden geçen şirketin gelirlerini arttıracak ve dramatik şekilde büyümesini sağlayacak bir veya bir kaç şirket satın alınmasıdır bu kaynak ile.

Hektaş yıllarca temettü dağıtmış ama o dönemde hisse fiyatı yüzde kaç artmış? 2017 sonrası ise Levent bey ile beraber büyüme hikayesi başlamış ve hisse fiyatı ortada. Tabi bu büyümenin olması için büyümeye açık ve karlılığı yüksek bir işin olması gerekiyor aynı Hektaş'ta olduğu gibi. Angen'in bulunduğu sektör tam da bu tanımlamaya uyuyor. Yani organik bir büyüme ile çok değişik yerlere gelebilir bu firma.

Güzel kar marjımız var ve temettü ile enflasyonun üzerinde bir getiri alabiliriz kabul, ama her yıl x2 ciro büyümesiyle gideceğimiz yerleri tahmin bile edemeyiz.

İnşallah genel kurul kap'ıyla birlikte böyle bir satın alma haberini görürüz.

Şirketin ortaklık yapısına bakarsanız, ortaklar arasında Tankut İkizler'i göreceksiniz. Tankut bey'in CV'sine bakacak olursanız da M&A konusunda nasıl bir tecrübesi olduğunu göreceksiniz.

Kendisinin 6 ay önceki LinkedIn gönderisinde, Angen'de artık büyüme stratejilerini gerçekleştirmek ve uluslarası pazarlara açılmak konusunda aktif rol alacağını söylemiş.

Tüm bu bilgiler Public olduğu için yazmakta bir sakınca görmüyorum ve artık Tankut bey'den güzel aksiyonlar bekliyorum.

Sayfa 68/149 İlkİlk ... 1858666768697078118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •