Sayfa 68/751 ÝlkÝlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 537 - 544 arasý.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alýntý Originally Posted by wasaban Yazýyý Oku
    Þu 3m dolar ile hayrýna bari hisse geri alýmý yapsalar.. Hepsi ile deðil 15m tl lik misal
    borcunu odesin hazir euro dolar kuru pariteye gelmisken

2.  Alýntý Originally Posted by thinktt Yazýyý Oku
    borcunu odesin hazir euro dolar kuru pariteye gelmisken
    Erken kapamamý yaparlar yoksa seçime doðru eldeki nakit artsýn( 2022 sonu brüt borç 20m euro) diye tutarlar mý bilemiyorum… 3m dolar da 50 küsür milyon para ediyor yahu !

3. Endeksin 2022 dolar bazlý dibi Rusya iþgaline denk geliyor. O da 130 sent. Cari rakam 137,5 sent. Dolarýn daha da gideceðini varsayarsak ve yurtdýþý toparlamazsa, 125-130 sentler normal gibi.

Gördüðüm kadarý ile de bu seviyelerin altýnda sadece 1 günlük ( iþgal günü) kapanýþ var.

Not: ABD tarafý zayýf ama yeni dip yapmadý henüz.

4. Çüþ 7,30-7,51 dön gel neredeyse gap kapa

5. https://twitter.com/sahinalpbulent/s...BjXSKjMy5YmLoQ

Doðru mu bilmiyorum. Daha önce Doçe den alýnan kredinin, sadece belli baþlý Avrupa ülkelerinden LNG alýmý için kullanýlabileceði yazýlmýþtý. Yani bu kredi , Gazprom’ a eski borç anlamýnda ödenmeyecek
    Son düzenleme : wasaban; 14-07-2022 saat: 12:17.

6.  Alýntý Originally Posted by wasaban Yazýyý Oku
    https://twitter.com/sahinalpbulent/s...BjXSKjMy5YmLoQ

Doðru mu bilmiyorum. Daha önce Doçe den alýnan kredinin, sadece belli baþlý Avrupa ülkelerinden LNG alýmý için kullanýlabileceði yazýlmýþtý. Yani bu kredi , Gazprom’ a eski borç anlamýnda ödenmeyecek
    Tamamen o amacla alinmis kredi. Ruslarla alakasi yok.

Zaten bu tip islerde boyle krediler ticari finansman amacli her daim alinir.

7. Þöyle geliþi güzel haftalýk mumlara baktým. 2020 pandemi hariç 4 hafta peþ peþe kýrmýzý mum olmamýþ. Bu ilk olacak

8. Aksen, doas satýp bebek hisse diye trcas alan deger yatýrýmcýlýðýmý seveyim )

Çaki bebek ile iþimiz var..

Sayfa 68/751 ÝlkÝlk ... 1858666768697078118168568 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •