19001
77260
1.321.37
19001
77260
1.321.37
Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü
Çok net belli özelleştirme ile ilgili ihale haberi yakın ve bu srfszler altlardan toplayabildikleri kadar toplayamaya çalışıyorlar. Size tavsiyem düştükce alın. Ben de bugün girdim. Düştükce de alacağım. Kaymağın hepsini yemek istitorlar.yedirmeyelim inbelere. Maksimum 1 ayımız var.isterse 1 e kadar dusursunler. Moral bozmak yok . Nasıl olsa o haber gelecek ve tavan serisi başlayacak. Ytd
Hissenin düşmesini gerektirecek hiçbir sebep olmadığı gibi özelleştirme gibi de hisseye en az iki tavan cektirecek beklentisi var . Üstelik çağrı fiyatından da muaf tutulmuş. Yani hisseyi buralarda baskilamanin hiç bir mantığı yok. Bu düşüşlerin tek açıklaması var o da elimizdekileri bedavadan almak. Bunlara verilecek en güzel cevap ise hisse düştükce almak olacaktır. Ben bunu yapacağım. Bu konuda desteklerinizi de bekliyorum.Yani lotlarımızı öyle bedavadan kaptirmayalim. Bu seferde yükselterek almaya mecbur kalsınlar. Ha bu özelleştirme çok uzun zaman alır bizi illaki biktırırlar diyorsanız şunu söyleyebilirim sonuçta bakana bir önerge verilmiş buna istinaden bakanında bu işi bu sene içinde bitirmesi gerekecek. Kisaca maksimum 4 ay. Peki bunu bilen spek o zamana kadar hisseyi en az 2 lere taşımak istemez mi? Gelecek haberlede 3 lerden ky ya yıkmak ister. Eeee acelemiz ne dostlar 4 ayda % 100 kazanç. Daha ne olsun. Zaman çabuk geçiyor sadece sabır. Ytd
benim anlamadığım konu bu şirket neden zarar ediyor.
türkiyede binalara ısı yalıtım zorunluluğu var.
perlit dünyada inşaat sektöründe kullanılan en güzel ısı,ses,su yalıtım aracı.
İtalya dünyada maden yatakları bitiren tek ülke olma özelliiğini taşıyor.
İtalayada perlit okadar çok kullanılmış ki perlit madenleri bitmiş.
Dünyada perlit madeninin %60 türkiyede.
Ben tersamı 2 yıl önce perlit ile kaplattım. ısı %60 ses %80 su %100 yalıtım yaptı.
Çokta memnunum.
Devlet TOKİ ihale şartnamesine perliti koysa bu firma ihya olur.
Firmanın internet sitesini inceledim.
Perlit satıyor ve kremit yapıyor.
Perlit sıvaya gecememişlerdaha. Asıl para perlit sıvada.
Isparta üniversitesinde bu konu ie bir bölüm başkanlığı bile var.
Ben bu özelleştirmeden çok ümitliydim. Ümidimi kaybetmiş değilim hala.
Çağrı zorunluluğu olmaması süper.
İzmirde, istanbul ve antalya da üretim yapan firmalar var.
Param olsa alır hemen perlit sıva işine girer özelleştirmeyede ek madde ile tokilerde kullanım zorunluluğu koydururum.
dogub olur 100tl. heryıl darpane gibi para basar. kimse satmak istemez.
Geçmişte bir hissedarın yazdıklarını paylaştım. İşte doğusandan bekleyeceğimiz şeylerden biri de bu. Uzun vade dahi düşünürsek yatırım yapılacak en iyi hisselerin başında geliyor. Ytd
Yakin bir zamanda ozellestirme gelecektir.Devletin atil firmasi koca firmada tek satisci varmis!!! Alininca görün
ZTE BLADE V7 LITE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüşte alım için uygun noktalar birinci alım 1, 32 ikinci alım 1, 25 son alım 1, 20 bu noktalar benim uygulayacağım alım noktaları siz kendi isteğinize göre alabilirsiniz. Ytd
Arkadaslar ben bu kagiti 2000 li yillardan beri takip ederim.her ozellestirmesi yilan hikayesine dondu.cok sukur kaybetdirmedi.endeks 7000 li seviylerdeykende 1 tl lerdeydi simdi endeks 109.000 yine ayni.anlicaginiz cok umutlu olmayin.ayrica zaten dogub ozellesmiyor.illerbankasi ozellestirilmek isteniyor.sorun zaten bunda.iller bankasi alan dogub cogunluk hisseni almis oluyor.kimsede illerbankasini almak istemiyor
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet haklısınız ama zaten bu hissenin tek yükselme nedeni bu hikaye değil mi? Her özelleştirme hikayesinde sonuçta hisse iyi bir artış göstermiş. Belki klasik olacak ama gerçekten de bu hikayenin sonuna gelindiğini düşünüyorum. Son 2 aydır bariz bir şekilde bıktırma usandirma ve hisseyi toplama çalışmasını görmemek mümkün değil. Hiç kimse bana bu işlem hacimleriyle yapılan hareketlerin mal yedirmek için yapıldığını söylemesin. Daha öncede belirtigim gibi bu iş bu yıl bitmek zorunda. Biz ky ların yapacağı en iyi iş ise kağıdı düştükce ufak ufak toplamak olacak. Birde şunu belirtmek isterim. Bu özelleştirmeyi Borsanın çok iyi gittiği şu dönemde yapmiyorlarsa artık söyleyecek lafım yok.zira alacak olanların asıl amacı kolay yoldan borsaya girmek. Bistin düşüşe geçtiği dönemde bedavadan satarlar ki bununda hesabı sorulur elbet.ytd
Yer İmleri