doğru tespit tahtada 25+5 = 30 milyonu toplamak kesinlikle kolay değildir. Ayrıca Turgay arkadaşın dediği gibi hisse 0,70 olduğunda çok kişi verir bende veririm desede kesinlikle vermez. Çok zorda kalmadığı müddetçe. İnşallahta zorda kalmaz. İstisna ve al-sat yapan haricinde veren olmaz. Hadi Turgay bey ve onun gibi arkadaşlar istisna olsunlar elindede 200 bin lot olsa fazedelim 20 arkadaşın takati kalmasa 200 bin lottan 4 milyon hadi diyelim 10 milyon fakat toplamda dediğim gibi 30 milyonu 1 liranın altında toplamak kolay değil.Yakında şu kadar hisse 1 liradan verildi diye duyabilirizde hadi oda 20 olsun. Toplamda 50 milyon bununda tahtada toplamak çok güç.Zaten büyük çoğunluk Bursa grubunda dersek diğerleri zaten kimin kontrolünde bunu anlamamak için saf olmak lazım. Geçende dedikki 2 kademe yükseltecek gaz alacak tahtacı diye baktık ky nin yani bizim gazımızı aldı ama dayanma sabrını alamıyor alamayacakta. Zaten toplayamadığının sıkıntısınıda yaşadığı kulağımıza geldi. Belki yalan belki doğru ama ben duydum bunuDUYDUM. Ama buralarda zaten toplaması imkansız fakat hacmin güçlü olmasınında sebebi bir devir işi olduğu aşikar
![]()

DUYDUM. Ama buralarda zaten toplaması imkansız fakat hacmin güçlü olmasınında sebebi bir devir işi olduğu aşikar
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri