"- biliyor musun neyi farkettim , herşey plana uygun gittiğinde kimse paniklemiyor. Plan korkunç olsa bile..."
JOKER
"- biliyor musun neyi farkettim , herşey plana uygun gittiğinde kimse paniklemiyor. Plan korkunç olsa bile..."
JOKER
Dengelenme zamanları....pik hareket güzel...40 TL /400 TL.
Bakalım dengelenme nerelerde oluşacak. El değisim henüz yok.
Bu tip hareket oluşturacak birkaç tahta daha var !
Saygılar bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Geçmiş te ... yasaklı olmadığım dönemler di ( muhtemelen 2019 civarı)..
52 tavan ile aralıksız...Tarihe geçti.
Olmaz diye birşey yok, önemli olan olmayacağın olması. Sonuçta bu piyasalarda sureklilikte %4 kazanma oranı ile yatırımcı profili savaşıyor.
Piyasa giderken de herkes borsacı kesiliyor.
Bir dostum var hiçbir kumarhaneye giriş yapamıyor, ... Nedeni ise herzaman kumarhane kazanır mantığının dışında , hep kazanan olması...
Kumarhaneler de tahtalar gibi çetere tutuyorlar...cool:;/
O da çözümü şöyle bulmuş...cool:;!/
Bi snowboard grubumuz var 10/11 senedir bazı kayak merkezlerine gidiyoruz, genelde borovets e...
Her gece kayıp gün içi kayıyoruz , sordum bı gün , akşamları kayboluyorsun, ne yapıyorsun diye ?
Dediki " otel kumarhaneleri çetere tutmuyor , tutamıyor ...küçük oyunlar ve küçük oyuncular ile oyundayım"...
Bı gece gideyim bı göreyim dedim....
Oturmuş poker masasına ,oyunda..
Soyuyor her gece adamları ( bilmiyor ki kimse dünya sıralamasında olduğunu)..
Durmadım fazla, ...canım sıkıldı.
Herkes bildiği işi yapacak. Anlamam kumardan, yatırımcı yız biz.
Tabii bazısı için borsa da kumar....Öyle değil aslında , kazanamayana, anlayamayan, idirak edemeyene kumar gibi geliyor.
Unutmamak gerek, yatırım ın, yatırımcı lığın, zamanın, iradenin, özverinin , cefanın ne gibi kavramlar olduğunu.
Herkes dayanamaz, dayanmamalı...bı anlamı kalmaz o zaman.
Söyleyebilirim....Ama anlamsız olur.
Genelde hep böyle olmuştur.
Kısaca geçmisimde yazdığım tahtalara bak , biraz analiz et, yorumla kendince...belki biseyler çıkar.
Saygılar bol kazançlar
Yer İmleri