Sayfa 680/853 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Bana kalırsa.

özlem,meliha okur u güzelligi ile deli etmişti

5 yıldan fazla olmuştur,cnn canlı yayın melihanın karşısına çıkardılar

yabancı yatırm şirketi ekonomisti özlemi

neye kızdıysa meliha

bu ne ya dedi güzel diye bunları getiriyorsunuz karşıma açtı agzını

canlı yayını kesmediler demek ki ekibinde canına okuyordu

sonra bir daha cnn de görmedik meliha yı

açık olarak kimse fikrini söyleyemiyor herkeste bir korku var

sadece fon yöneticileri açıksözlü

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dün yüksek işlem hacmi devam etti. VIX de aşağı dönmüş.
    Bugün için BIST ve abd tarafında sorun görünmüyor. Yılsonu rallisi devam ediyor.

USD 14.0 e yaklaşırken TCMB satış yapıyor. O bölgeyi bu ayki tavan olarak belirlemiş anlaşılan. Tutabilirmi tutamazmı bilinmez. Bankalar atağa devam edip o bölgeyi geçmeye çalışırlarmı oda bilinmez. Bekleyip göreceğiz. Olay ekonomik olmadığından, siyonistlerle siyonistlerin yaratıp yetiştirdiği gruplar arasındaki çatışma olduğundan öngörmek zor.

Long devam. Bu yükseliş longcu olarak beni gevşetmeye başlattı. Bu gevşeme dönemlerinde iyi kaybettiğim çok oldu. Tabi bu sefer biraz farklı. Yükselten doğal süreç değil, TR yi soyması için getirilen arap sermayesi. Lübnanlılar TTKOM dan(gerçekte çalışan halktan) 25 milyar çarptı gitti, tek hesap soran çıkmadı. O arabın yerine yeni araplar getirdi tayyip abimiz.

Bakalım araplar ne yapacaklar. Kişisel olarak bana faydaları oluyor ama ülkeye zararları olduğundan, bana faydasından vaz geçmeye hemen hazırım. Yeterki ülkeyi soyanlar yok olsunlar. Böyle düşünene aydın denir. Ülke çıkarı için kendi çıkarından vazgeçmeye hazır olan aydın kesimdir. Evrimi geride olanlar vaz geçmezler tersine artsın isterler. Aydın bilirki, şu an kazanamasada, soyguncular olmasa uzun vadede herkesle beraber kendiside çok daha fazla kazanacak ve herkes daha mutlu olacaktır. Önemli olan ülke çıkarıdır. Tabi benimde fiyatım var, 200 milyon avro ya emen bu ülkeyi satarım, ilgili siyonist yerlere duyurulur.

Bol şans.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    özlem,meliha okur u güzelligi ile deli etmişti

5 yıldan fazla olmuştur,cnn canlı yayın melihanın karşısına çıkardılar

yabancı yatırm şirketi ekonomisti özlemi

neye kızdıysa meliha

bu ne ya dedi güzel diye bunları getiriyorsunuz karşıma açtı agzını

canlı yayını kesmediler demek ki ekibinde canına okuyordu

sonra bir daha cnn de görmedik meliha yı

açık olarak kimse fikrini söyleyemiyor herkeste bir korku var

sadece fon yöneticileri açıksözlü

Bunu bilmiyordum.
    Bi araştırayım belki videoyu bulurum.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,220
    Blog Entries
    1
    Bankalar sız gidecek ise dokunmuyorlar. Düzeltme olacak gibi olunca bankalar gidiyor. Bir o bir bu. Böylece hepsi kar satışı yiyor ama endeks gitmeye devam ediyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bankalar sız gidecek ise dokunmuyorlar. Düzeltme olacak gibi olunca bankalar gidiyor. Bir o bir bu. Böylece hepsi kar satışı yiyor ama endeks gitmeye devam ediyor.
    Aynen.
    Yapan farklı gruplardır diye düşünüyorum.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yüksek işlem hacimli bir gün daha. 2000 üzerinde kalmaya çalıştı.

Batıda bu akşam için sorun görmüyorum ancak BIST 2bin üzerinde kalacakmı kesin değil. Günlük grafiğine bakınca korkutucu bir görüntü var.

secbul'unda hatırlattığı gibi, bankalar alınırken diğerleri yerinde sayıyor yada satılıyor, bankalar satılırkende diğerleri alınıp endeks yukarı çıkarılıyor.

Endeksin geldiği yer ve işlem hacmi korkutucu.

Banka fiyatlarına bakıncada korkacak bir şey yok. Aslında yapmaları gereken bankaları 7-8 F/K ve 1 PD/DD lere çıkarmak. Ama bankalara çok ellemiyorlar. Buda özel bankalardaki ağırlığın batılı yabancılarda, diğerlerindeki ağırlığında katar ve yerlilerde olduğunu düşündürüyor. En azından benim görüşüm bu şekilde oluştu.

Sadece garan da katar da etkin olduğunu düşünüyorum. Endeksi yönlendiren ana kağıtları kontrolleri altına almışlarki sürü peşlerine takılsın.
    Örnek vermek gerekirse, koyunlar nehir kenarına gelince karşıya geçmezler. Lider koyun suya girerse diğerleride girer ve karşıya geçerler. Lider girmezse girmezler. Bu sebeple çoban lider koyunu boynuzundan tutup nehre sokar ve karşıya geçirir ki sürü gelsin. Tabi tayyip abimiz işin içinde daha iyi bilir, ben dışarıdan şeydebiliyorum.(şikayet etmeyin yaw, TV de kendisi dedi ben çobanım diye. hatta kılıçdaroğluna 2 koyun ver güdemez, ben güderim demişti diye hatırlıyorum. kılıçdaroğlunu sürü güdemediği için aşağılamıştı kendi tecrübelerince. Onun tarafından bakınca herkes koyun sürüsü gibi görünüyor anlaşılan. chp li ahaliyide koyun yapmıştı. chp li hiç kimsede "bana koyun dedi" diyerek mahkemeye koşmamıştı.)

garan da bu lider koyun gibi. O sebeple katarlılar o tahtayada girip etkin oyuncu olmuşlar. Diğer bankalara ellememişler görünüyor.

2bin üzerinde biraz tırstım. Aslında bankaların gideceği çok yol var, son çeyrek bilançolarıda iyi gelirse şu anki 4 civarı F/K lar dahada aşağı düşecek. Normalde tırsmaya gerek yok. Ama yinede tırstım. Dün geceden Bu sabaha long la girmiştim ama bu gece longsuz giriyorum. Bugün düşme çıkma olduğu için benim açımdan iyi gitti.

Cuma günü 16:30 da abd TÜFE si açıklanacak. Borsalarda dalga yapma potansiyeli var. Önceki veri 6.2 ydi.

Bol şans.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    viop eksi açtı. Akşam longları kapamıştım, şimdi çok az longlandım.

Gelişmekte olan ülkelerden faiz artıranlar var. Her faiz artırımını siyonist kanallar saatlerce işliyorlar. Faiz artıran ülkelere bakıyorsun, enflasyonları hep faizin üzerinde.

Bizde faiz enflasyonun altına inince sermaye temsilcisi siyonist kanallar yaygarayı koparıyorlar. Bu halkın kanı ile besleniyorlar. bluumberg de gördüğünüz o erkekler sizin dostunuz değil. Kadınları tartışılır. Durmadan "ediyor olacağız" lı cümleler kuran kadınlarının kendinde olmadıkları, kullanıldıkları açık. Yazıktır yahu.

Faizi enflasyonun altına düşürdük diye savunduğumu sanmayın. Sadece dostunuzu düşmanınızı göstermeye çalışıyorum. tayyip ile bu konuda aynı fikirde değilim, siyonistlerlede değilim. Neticede siyasetçilerle siyonistler aynı ailedenler, biz onların ailesinden değiliz. Onlar aile içinde çekişirler ama birbirlerini korurlar. Sömürdükleri biziz.

tayyip bunlara bağırıyor çağırıyor ama siyasi yasaklı iken gidip soros la konuşan ve siyaset yasağını kaldırtan yine tayyip. Aynı ailedenler. tayyip soros ile gizlice konuştuktan sonra, o dönem cehape nin başında olan baykal devreye giriyor ve tayyipin siyasi yasağını kişisel çaba göstererek kaldırıyor. baykal, kılıçdaroğlu, tayyip, soros, bluuumberg, biden, bahçeli, akşener hepsi aynı ailedenler. Ailede kimisi baba kimisi hayırlı evlat.

MIT den emekli bir aile dostu, TCMB dışındaki bazı siyasi partileri hangi ülkenin gizli servisi kurdu anlatmıştı. Sadece bir tanesi aklımda kalmış. Onuda fransa gizli servisi kurmuş. Benim için önemli partiydi o sebeple aklımda kaldı. Tabi artık önemsemiyorum. Meclis içindekilerini kimin kurduğunu biliyorum zaten. Okuması olan herkesinde bildiğini düşünüyorum.

Her neyse... taktik devam. Hızlı yükseliş sebebi ile BIST de bugün biraz zorlanabiliriz. Bugün 2bin üzerinde kalmaya çalışacağız. kalırmıyız emin değilim ama insekte çıkacağız orasından büyük ölçüde eminim. Umarım katar lılar hedeflerine ulaşmamıştır. Adamların ne zaman BISTi serbest bırakıp gideceklerini bilemeyiz.

bol şans.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    52 gündür yeni taktik ile oynuyorum. Bu taktiğe başladığımdan beridir K/Z yi farklı tablo ile hesaplıyorum.

Taktiği 50 kere yazdım biliyorsunuz. Eski taktik Orta ve Uzun vadeyi belirle. O yönde yüksek kontratla oyna. Kısa vade ters yönde kontrat azalt, dönüşte tekrar kontrat artır. Yüklü kontratla oynuyordum.

Kazancım yüksek, kaybım yüksek oluyordu.

Bu sebeple pandemi başlangıcında çok kaybetmiştim. Yükselişe döndüğünde 128 günde sermayeyi 4 kat artırarak zararı çıkarmıştım. Tam o anda tayyip ortaya çıkmış ve TCMB başganı naci ağbal ı Cuma akşamı görevden almıştı. Buna kızan batılı yabancılar büyük zararla(kur farkı sebebi ile) haftalarca anlamsızca senet sattılar ve çıktılar. O andada büyük kaybettim ve tekrar yüklü zarara düştüm. Bu kadar anlamsız aptalca satış beklemiyordum. Her "Bu kadarda aptal olamazlar" dediğim ve mallandığımda tekrar satıp düşürdüler.

Bu problem bittiğinde, sermayeye oranla yüklü mal almayı bıraktım.

52 gün öncede sermayeye oranla çok az kontratla GÜN İÇİ düşüşlerde yukarı oynamaya başladım. Kazancı görünce kapadım. Tam da ralliye denk geldi ve her gün bazen az bazen çok kazanmaya başladım.

52 gün geçti ve sermaye bugün üçe katlanmış oldu.
    Ralli devam ediyor ve kolay para kazanma devam ediyor. Ralli sürdüğü müddetçe bu taktikle dörde beşede katlanacak gibi görünüyor.

Döndüğü andada umarım hazırlıklı olur ve short a geçebilirim. En kötü ihtimalle kenarda durmayı beceririm. Kısmet artık.

Bir kaç haftadır kendimi shorta hazırlıyordum. Çok erken başlamışım.

Evet viop hikayemi özetlemiş oldum.

Bol şans.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 680/853 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •