Dün yüksek işlem hacmi devam etti. VIX de aşağı dönmüş.
Bugün için BIST ve abd tarafında sorun görünmüyor. Yılsonu rallisi devam ediyor.
USD 14.0 e yaklaşırken TCMB satış yapıyor. O bölgeyi bu ayki tavan olarak belirlemiş anlaşılan. Tutabilirmi tutamazmı bilinmez. Bankalar atağa devam edip o bölgeyi geçmeye çalışırlarmı oda bilinmez. Bekleyip göreceğiz. Olay ekonomik olmadığından, siyonistlerle siyonistlerin yaratıp yetiştirdiği gruplar arasındaki çatışma olduğundan öngörmek zor.
Long devam. Bu yükseliş longcu olarak beni gevşetmeye başlattı. Bu gevşeme dönemlerinde iyi kaybettiğim çok oldu. Tabi bu sefer biraz farklı. Yükselten doğal süreç değil, TR yi soyması için getirilen arap sermayesi. Lübnanlılar TTKOM dan(gerçekte çalışan halktan) 25 milyar çarptı gitti, tek hesap soran çıkmadı. O arabın yerine yeni araplar getirdi tayyip abimiz.
Bakalım araplar ne yapacaklar. Kişisel olarak bana faydaları oluyor ama ülkeye zararları olduğundan, bana faydasından vaz geçmeye hemen hazırım. Yeterki ülkeyi soyanlar yok olsunlar. Böyle düşünene aydın denir. Ülke çıkarı için kendi çıkarından vazgeçmeye hazır olan aydın kesimdir. Evrimi geride olanlar vaz geçmezler tersine artsın isterler. Aydın bilirki, şu an kazanamasada, soyguncular olmasa uzun vadede herkesle beraber kendiside çok daha fazla kazanacak ve herkes daha mutlu olacaktır. Önemli olan ülke çıkarıdır. Tabi benimde fiyatım var, 200 milyon avro ya emen bu ülkeyi satarım, ilgili siyonist yerlere duyurulur.
Bol şans.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri