Sayfa 680/1024 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu sabah mesela ben fazla aksiyon yaşadım. Yazsam 5 sayfa yazarım. Anadolu 15 dedi, hesap açtırdım. Gittim Odea ya eft yapınız dedim. Kaç oran aldınız dediler. 15,15 dedim. AAAaa dur x bey, biz size 15,25 demedik mi dediler. Hayır sizden duymadım 15,25 oranı dedim. Bir iki tlf. görüşmesi, paslaşmalar hayırlı olsun efendim. 34 gün 570 bin 15,25 bağladım.

2. Şimdi yine bazıları red - N olamaz diyecekler. Oldu canım oldu. Hatta 3,42 den dolar alırım opsiyonu için 50 TL. prim, 3,45 den doar alırım için 300 TL. prim teklif ettiler. Kabul etmedim. Opsiyon hakkımı bayramdan sonra kullanmayı planlıyorum. Mesela dün Aktif 15,50 bono karşılığı demişti. Onlarda bugün aradılar parayı istediler. Bono riskli iş 16 verirseniz göndereyim dedim. Vermediler.

3.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Miktara bağlı ancak şuan için 15 veren de yok bildiğim.Belki ay sonuna doğru bilanço nedeniyle artabilir.Çok uzun gitme bence.Eğer oranlar düşer diyorsan günlük yap baktın düşme eğilimi var uzun bağlarsın.
    TEB verir mi bilmem de ; buraya daha önce de yazmıştım. Anadolu '' Zinhar Türkiye de hiç bir şube henüz 15 vermedi, yok böyle oran, düzmece '' dedi bu kulaklarıma. Ne oldu gittim karşıyaka şb. den 15 i aldım. Ama bağlamadım.
    Yani bu piyasa çok volatil ve işi biraz bilmediğini hissettiklerinde hiç acımadan yuttururlar.

4. 15.25 çok iyi bir oran. Ay sonunda 15.5 civarını görebileceğiz gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    15-16 gibi oranlara paranızı kaptırmayın diye nasihat eden arkadaşlar Piyasada bu oranları veren bankalar varda körlük bizde mi biz mi göremiyoruz.Şuan için bildiğimiz en yüksek 14.75-15 civarı..16 civarı mevduata paramı ben şahsen kaptırmak istiyorum hangi banka hangi şube yazarsanız bizde faydalanmış olalım.Fibabank e-mevduat oranı 14.75 yazmış biri de bankanın internet sitesi 14.50 şubeyi arıyorum aynı oranı teyid ediyor.Lütfen doğru bilgileri paylaşalım.Gerçek olmayan oranları paylaşan arkadaşlar elinize ne geçiyor cidden anlamış değilim.
    Tl mevduatçı arkadaşlar sizinde artık bu aldatmaca ve pislikten kurtulma zamanınız geldi,görüyorum ki buradaki bazıları yine her zamanki yönlendirme ile uyutma taktiği uyguluyor. Bugün %14 alsanız ne olur 15 alsanız ne olur. ne halta yarar? dolar faizinin %4,75'i zorladığı bir ortamda 10 puan faiz farkı için her an devalüe olacak TL de neden kalınır? bu soruları kendinize sorun. 4,5 yıllık trende baktığımız zaman bu devaller ortalama %25 ile sonuçlanmış durumda. bu durumda gelecek devalde 25-10 = %15 kaybı her türlü yaşayacaksınız.buna stopajı hariç tuttum onu katınca kayıp %20'e doğru gidiyor. Şimdi ekonomi KGF uyuşturucusu ile daha fena bir durumda. hasta kanserli ama morfinle ölüme terk ediyorlar. Göreceksiniz 3 aya kalmadan TL emisyonunu mecburen coşturacaklar buna mecburlar, bir kere o KGF uyuşturucusuna bulaştınmı öyle kolayca kurtulamazsın. döviz rezervlerinin ve kamu kaynaklarının hovardaca satılması durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Artık az ve öz buralarda olacağım, inşallah herkes kendini bu soygun düzeninden kurtarır... para kolay kazanılmıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Crash tum hiziyla yolda.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Vakıfbank 100k üzerine 90 gün 13,5 verdi.(6 ay önce vakıfbankla çalıştığım için düşük verdiğini düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Tl mevduatçı arkadaşlar sizinde artık bu aldatmaca ve pislikten kurtulma zamanınız geldi,görüyorum ki buradaki bazıları yine her zamanki yönlendirme ile uyutma taktiği uyguluyor. Bugün %14 alsanız ne olur 15 alsanız ne olur. ne halta yarar? dolar faizinin %4,75'i zorladığı bir ortamda 10 puan faiz farkı için her an devalüe olacak TL de neden kalınır? bu soruları kendinize sorun. 4,5 yıllık trende baktığımız zaman bu devaller ortalama %25 ile sonuçlanmış durumda. bu durumda gelecek devalde 25-10 = %15 kaybı her türlü yaşayacaksınız.buna stopajı hariç tuttum onu katınca kayıp %20'e doğru gidiyor. Şimdi ekonomi KGF uyuşturucusu ile daha fena bir durumda. hasta kanserli ama morfinle ölüme terk ediyorlar. Göreceksiniz 3 aya kalmadan TL emisyonunu mecburen coşturacaklar buna mecburlar, bir kere o KGF uyuşturucusuna bulaştınmı öyle kolayca kurtulamazsın. döviz rezervlerinin ve kamu kaynaklarının hovardaca satılması durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale getiriyor. Artık az ve öz buralarda olacağım, inşallah herkes kendini bu soygun düzeninden kurtarır... para kolay kazanılmıyor.
    Soygun duzeni kumesteki tavuklari soyuyor.

Parasini ailesini disari kaciran kurtuluyor.

Hukuk ta oyle, tutabildigini opuyor.

Sayfa 680/1024 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •