Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    "When hyper inflation hits, and it will. That’s the sound of the WWIII fuse burning."

Altın başlığında paylaşılan şu video'nun altındaki yorumlardan biri.
    Geçen yüzyılda ne olduysa aynı olur ,aynı sıralamayla.Kükreyen 20 ler bitiyor ,1928 yılına geldik,önce önümüzde 1929 var sonra 1939 da olanlar olacak.Sıralama bu ama bu sefer çok hızlı çekimde yaşayacağız olayları.O yıllarda 10 yılda yaşanan olayları biz 10 ayda yaşayabiliriz.İsrafilin suruna üflediğini anlamanız için bir gözünüz amerikan borsalarında olsun,bir gözünüz altında,işaret fişekleri bence onlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Gündem Montrö, twitter savaşları tam gaz...troller cirit atıyor...geçen haftanın rövanşı..

Konuyu boş verin, zaten kimse bilmiyor konuyu; memleketin manzarasını izleyin..içler acısı..
    -----------------------------------------------------------------

Bu TFXTarget ve Kuveyttürk programları tam kritik zamanlarda nedense bozuluyor, işlem yapılamıyor, ya da cart diye marjı açıyor demişler..var mı tecrübesi olan?
    Sayın Achiles,
    TFX hakkında bilgim yok. Kuveyttürk uygulamasını kullanıyorum. Arızaya pek denk gelmedim. En son arızaya bir yıl kadar önce rastladım.
    Kuveyttürk pazartesi sabah 07 :00 -08:00 aralığında normal marja geçiyor. Cuma gece 24:00 kadar normal marj devam ediyor.
    Hafta sonlarında da genel olarak alım satım arasında yüzde beş ile yedi arası marj uyguluyor.
    Ekstrem durumlarda marjı artırıyor
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

3. https://twitter.com/OkuyanKemal/stat...18740523343874

Montrö Sözleşmesi’nin tartışılmaya açılması, NATO ve ABD’nin savaş planlarına hizmetten başka anlam taşımaz. Kafaya sarık takınca “milli” olunmuyor. Sarıklı komutanlardan, Karadeniz’de atılan tehlikeli adımlardan rahatsızlık duymak da darbecilik anlamına gelmiyor.
    Globalistlerin planları tıkır tıkır işliyor. Amirallerin bildirisini de bu çerçevede değerlendirmek gerek. Karadeniz'de sular ısınıyor. Kanal İstanbul için acele etmelerini de bir kenara yazın.

ABD'nin bu rezaletten tek çıkış yolu savaş çıkarmak.

Nasıl ki biz her tıkandığımızda erken seçime gidiyorsak coniler de her tıkandıklarında savaş çıkarıp, 2-3 Ortadoğu ülkesini tokat manyağı yapıp liderliklerini perçinliyor, oyundaki pozisyonlarını sağlamlaştırıyorlar.

4. Ufak bi leğen olsun kafi ))
    Son düzenleme : Moruk; 04-04-2021 saat: 16:48.

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ufak bi leğen olsun kafi ))
    Yol ayrımı... Gönülden inanıyorum, davul zurnayla sağdan giderler.

6. HALKB davası ve mal varlığı , kirli para trafiği karşısında Montrö ve kanal-ist..

İtiraz edilince de milli mesele susun..

hiçççç tırı vırı ya gerek yok..
    Montrö ve kanal meselesi en çok ABD nin ağzını sulandırır..

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu video benim yazdıklarıma, çok iyi bir örnektir.
    Komikmiş...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    HALKB davası ve mal varlığı , kirli para trafiği karşısında Montrö ve kanal-ist..

İtiraz edilince de milli mesele susun..

hiçççç tırı vırı ya gerek yok..
    Montrö ve kanal meselesi en çok ABD nin ağzını sulandırır..
    Ancak tam ekonomide MB sarsıntısı ivme kaybediyor derken şu 101 Amiral bildirisi de nerden çıktı? Sadece biri açıklama yapsa etkisi olmuyor muydu?

Bu muhalefet için de yıpratıcı değil mi?

Hani bir CHP nin kadın hakim ve adaleti üzerine yaptığı saçmalıkları sonrası adamlar nasıl toparlayacaklarını şaşırmışlardı.

Delinin biri kuyuya taş atmış, 1000 kişi çıkaramamış.

Gelecek dönemin yıldızı İYİ Parti olacak.

Emekliliği garantilemiş CHP lilerin olur olmaz çatlak sesleri başta kendilerinin oy kaybetmesine neden oluyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 680/1000 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •