Sayfa 680/736 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730 ... SonSon
Arama sonucu : 5882 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1. PPF lerin içindeki devlet tahvilleri fonların istikrarını bozdu, faizler düşüyor diye borçlanma fonlarına geçtik orası da hisse fonlardan beter çıktı verdiğini geri alıyor, bir yandan da stopaj artışı, hisse fonlar desen bir ileri bir geri aylardır yerlerinde sayıyorlar, yine en iyisini altıncılar yaptı.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    PPF lerin içindeki devlet tahvilleri fonların istikrarını bozdu, faizler düşüyor diye borçlanma fonlarına geçtik orası da hisse fonlardan beter çıktı verdiğini geri alıyor, bir yandan da stopaj artışı, hisse fonlar desen bir ileri bir geri aylardır yerlerinde sayıyorlar, yine en iyisini altıncılar yaptı.
    Yıldık valla, stopaj arttı yeni aksiyon almakta anlamsızlaştı, sıkıştık kaldık, ppfde öldüm oranlar, tahvil fonlarında negatif getiriler, tümden çıkıp mevduat mı yapsak? Birkaç gün daha bir umut beklesek mi?

3. PPF ler cacık oldu
    ben %70 ini satacağım %30 unu tutarım artık
    ne yapacağım az karasızım

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Yıldık valla, stopaj arttı yeni aksiyon almakta anlamsızlaştı, sıkıştık kaldık, ppfde öldüm oranlar, tahvil fonlarında negatif getiriler, tümden çıkıp mevduat mı yapsak? Birkaç gün daha bir umut beklesek mi?
    Bugünde kyd ler yeşil yükseliyor bende şaşırdım yarında düşük gelicek tamamını pff lerin satıp çıkmayı düşünüyorum

5. TL ref 3 gündür yükseliyor faizde hafiffe olsa yükselme eğilimi var bu pff lerden bize hayır olmayacak saat 13 gibi basicam satış dugmesine

6. Arkadaşlar değerli görüşleriniz benim için çok önemli. Kısa vademi düşünsek yoksa uzun vademi. Su git gide bulanıyor. Tavsiyelerinize önerilerinize açığım. Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Ben de onu düşünüyorum, bu ortamda en iyisi mevduat mı acaba diye, hisse fonlarda 6-7 aydır boşa bekliyorum hepsi yerinde sayıyor para eridi gitti, borçlanmalardan aldım onlar da zarara girdi ama bir yandan da bu günler geçici diye düşünüyorum.

Ocak ayı enflasyonu yüksek gelebilir diyorlardı zaten öyle olunca tahvil faizleri yükseldi tabi borçlanma ve ppf ler patladı, yine de biraz ppf biraz da orta vadede faizler düşer diyerek borçlanmalarda kalmaya devam edelim artık, tabi bir yandan faizler düştükçe ppf lerin getirisi de düşmeye başlayacak yani nereden baksan bak enflasyona ezilmeye devam edeceğiz.
    Son düzenleme : ersunan; 05-02-2025 saat: 12:59.

8.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    TL ref 3 gündür yükseliyor faizde hafiffe olsa yükselme eğilimi var bu pff lerden bize hayır olmayacak saat 13 gibi basicam satış dugmesine
    tr 2-5-10 yıllık tahvil faizlerin yükselmesi borçlanma ve ppf için olumsuz ama TLREF yükselmesi ppf ler için olumlu mu olumsuz mu onu anlayamadım bir türlü.

Sayfa 680/736 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •