Sayfa 680/882 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Şirketlerin piyasa değerleri üzerinden yatırım yapanların ciddi kazanacağı bir döneme girdik..
    Hep bahsettiğim 1 milyar tl pd katalizörü çalışıyor..

2. Şu aranızdaki kapışmayı bitirsenizmi artık. Foruma giresi gelmiyor insanların. Keko ya sen cevap verme yada diğer arkadaş cevap vermesin mesajlarınıza karşılık geldiğinde bu vesile ile kapışma biter. Kim kime ne cevap verirse versin susun artık rica ediyorum

3.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Şu aranızdaki kapışmayı bitirsenizmi artık. Foruma giresi gelmiyor insanların. Keko ya sen cevap verme yada diğer arkadaş cevap vermesin mesajlarınıza karşılık geldiğinde bu vesile ile kapışma biter. Kim kime ne cevap verirse versin susun artık rica ediyorum
    Aynen katılıyorum burası kavga arenası değil kavga edecekseniz özelden ediniz

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dikkat ediyorum benim yorumlarımdan sonra oda yorum yapıyor...yorumlarını görmüyorum ama belli ki beni eleştiriyor...onun forumda olma gerekçesi benim...ben yazmasam o hiç yazmayacak...onun derdi ky ya bilgi vermek değildir...ky nın kazanması ise hiç değildir....hatta o ky yı pis sinek gibi görüyor...bana özelden neden ky yı hisseye topladın diyor...

amaç üzüm yemek değildir...amaç bağcıyı dövmektir...ama çok şükür bu güne kadar bu tür adamlara ezilmedim...geçmişimde ne isem bu gün de oyum...alnım açıktır....
    yine iftiralar atıyorsun ve dilinde din iman var ama değil mi hiç utanmıyor musun lan ky yi şöyle böyle görüyor diyerek
    özelden bana sormadın mı bunların amacı ne diye çok d ö neksin vallahi billahi
    ben ky nin iyiliğini düşünmesem uyarmazdım 47 de şu bilgi ver diyen arkadaşlar merak etmeyin ben teknik ne gördüysem yazıyorum bunlar 47 den beri rahatsız oldular sonra biz uzuncuyuz zaten diyorlar ee her gün niye fiyat takibi yapıyorsun kardeş trader mısın evet formda olma gerekçem sen ve kazançkapısıdır atatp de yapılan yanlışları herkese her ortamda duyurmak için elimden geleni yapacağım ve aynen hisseye ky dolduran siz ikinizsiniz benim için no problem bakalım ky dayanabilecek mi ayı yada testere geldiğinde göreceğiz

5. ha şu piyasa değeri katalizörü diye zırvalayanlara inat ucuz piyasa değeri arayan apartman hissesi alsın gayet ucuz pd leri var

alın size altın bilgi : piyasa değeri/alınan iş yüzde 20 ve üzeri ise o şirketleri takibe alın büyüme hissesi ise tadından yenmez

6.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Şu aranızdaki kapışmayı bitirsenizmi artık. Foruma giresi gelmiyor insanların. Keko ya sen cevap verme yada diğer arkadaş cevap vermesin mesajlarınıza karşılık geldiğinde bu vesile ile kapışma biter. Kim kime ne cevap verirse versin susun artık rica ediyorum
     Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum burası kavga arenası değil kavga edecekseniz özelden ediniz

beni eleştiren arkadaşların aslında sayın atmacanın aşağıda söylediklerini söylemesi gerekiyor...çünkü ben hiç bir zaman o şahsı muhatap almıyorum (zaten o şahsı engellemişim ve onun adını da zikretmiyorum )...her zamanki gibi yorumlarımı yapıyorum..

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    agresifyatırımcı sürekli keko beyle ugraşıyosun .sen yoksa berkosanın speği misin .. olabilir ard niyetle söylemiyorum ..çünkü keko beyin satıp çıkma derdi olsaydı çoktan satıp çıkma fırsatı vardı ..satmamış ve hala bu hisse de yazmaya ve bizlere faydalı olmaya çalışıyor ..siz ise her fırsatta saldırma eleştirme peşindesiniz .amacınız nr ,biz küçük yatırımcıları bu tahtadan uzaklaştırıp aldırmammak mı..benim maliyet keko bey 22,00 24.00 civarı yazmıştı .bizde oralardan maliyetlendik ..daha sonra kendisi 40.00küsür üzeri tekrar aldığını yazdı ...keko bey kimseye mal pazarlamıyor .çoğu senetler yüzde elli düştü .nasipten ötesi yok ..faydalı bilgi ver bizde yararlanalım ..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. şu yalanı dolanı bırak keko tlgrm'a ekran fotosu atayım mı ne konuştuklarımızın kalıbının adamı ol erkek diye dolanma ortalıklarda olamıyorsanda ben ky yi niye dolrdunuz yada sinek gibi gören bir tane cümlemi kanıtla bir daha yazmayacağım ama kanıtlayamayacağın için sen ve kazanckapısı nın peşinde olmaya devam edeceğim ya adam olacaksınız ya adam edeceğim sizi benim vaktimde sabrımda var aldığınız her kağıtta peşinizde olacam dirençte gaz vermeye kalktığınızda tekniik sat verdiğinde milleti mağdur ettirmemeye calısacağım uzun vade hikayeniz beni ilgilendirmez siz dinlemeye devam edin

8. Bugün ufakta olsa bir kıpraşmaya niye var sanki?

Sayfa 680/882 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •