Originally Posted by
BERKOSANN
Şu aranızdaki kapışmayı bitirsenizmi artık. Foruma giresi gelmiyor insanların. Keko ya sen cevap verme yada diğer arkadaş cevap vermesin mesajlarınıza karşılık geldiğinde bu vesile ile kapışma biter. Kim kime ne cevap verirse versin susun artık rica ediyorum

Originally Posted by
Akinkktrk
Aynen katılıyorum burası kavga arenası değil kavga edecekseniz özelden ediniz
beni eleştiren arkadaşların aslında sayın atmacanın aşağıda söylediklerini söylemesi gerekiyor...çünkü ben hiç bir zaman o şahsı muhatap almıyorum (zaten o şahsı engellemişim ve onun adını da zikretmiyorum )...her zamanki gibi yorumlarımı yapıyorum..

Originally Posted by
atmaca124
agresifyatırımcı sürekli keko beyle ugraşıyosun .sen yoksa berkosanın speği misin .. olabilir ard niyetle söylemiyorum ..çünkü keko beyin satıp çıkma derdi olsaydı çoktan satıp çıkma fırsatı vardı ..satmamış ve hala bu hisse de yazmaya ve bizlere faydalı olmaya çalışıyor ..siz ise her fırsatta saldırma eleştirme peşindesiniz .amacınız nr ,biz küçük yatırımcıları bu tahtadan uzaklaştırıp aldırmammak mı..benim maliyet keko bey 22,00 24.00 civarı yazmıştı .bizde oralardan maliyetlendik ..daha sonra kendisi 40.00küsür üzeri tekrar aldığını yazdı ...keko bey kimseye mal pazarlamıyor .çoğu senetler yüzde elli düştü .nasipten ötesi yok ..faydalı bilgi ver bizde yararlanalım ..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri