Sayfa 681/909 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 7265 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

burası borsa, rahat para kazandırmazlar.

amma velakin bugün, olmasa yarın mecbur alacaklar.

2. Robotun çalışma ve davranış şekillerini tahmin edeceksin ona davranacaksin.
    Bir robotu ancak başka bir robot alt edebilir.
    Ya da Parelel çalışacaksın. Başka yolumuz kalmadı.
    Sabah sat, akşam al.
    En azından 20 krs. Cepte

3. Bizler burda yazıp okurken normal günde en az 50 kademe limitini kullamıyo... İsterse 50 milyar kar yazsın yeminle 10 yıl sonra bile burdan alınır... Borsa devlet hisselerine güvenenlerin perişan olduğu yerdir... Koskoca aselsanın bile sonu halkbank olcsk üçkağıt yüzünden..

4. TCELL - Türkcell

Yüzyılın Borsa rallisinde içinde olduğumuz hisseye bak.
    Kaçan fırsatlara mı üzüleyim?
    Buna saplanıp vakit kaybettiğime mi?
    Birilerinin oyuncağı olmuş sözde Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketi... Pehhh
    Son düzenleme : Darktemplar; 17-02-2021 saat: 12:25.

5. Fonlar vazgeçmiyomuş muşş. Vakıf yatırım bu hisseye 25tl hedef fiyat verdi. Bugün de 2.5mil lot şutlamış. Biz alışkınız zaten de, yeniler de zamanla alışır. Sağdan soldan bulduğunuz haberlerin, verilerin hiçbir önemi yok. Tek gerçek var, o da tahtada dönen dolaplar. Bu hisseye ağırlıklı olarak tekelden yön veriliyor. Bu tekeli bırak sarsmayı, kıpırdatmaya dahi yetmez hiç bir yatırımcının gücü.

6. Sakız parası bir karla %50 Tcell boşalttım. Devlet şirketine yatırım yaptığım için suç bende, kimseye kızmıyorum. Ha bu şirketin değeri bumu, değil. O yüzden %50 sini tutuyorum ama içimde rahat değil.

7. Bastikca spottan bozup vadelide fazlasini aliyorum...

Bu ayak oyunlari elbet bitecek...

O zmn gorucez el mi yaman bey mi yaman...

8. Bence bu robot, yok efendim fırsatçılık, yok efendim al satıcıların oyunu değil. Bu yabancılar salak değil. Çok yüklü senetleri var. İçeriden mutlaka haber alıyorlar. Bence bu düz taban .iki tane koyunu güdemeyenlerin Tcell de çok ciddi. Kötü bir bilanço getireceklerini haber aldılar. Güreşçi ile. Hacı hoca imahatip mezunları ile. Takunya ile gezip, sırf inşallah maşallah ile ibrikli tayfa ile, bilimden ve ekonomik gerçeklerden uzak, dünyadan bı haber, gerçek ekonomik göstergelerden uzak, sırf anlık para bulma güdüsüyle hareket eden yönetimle ki..TVF nereye el attıysa çöktü. Bu lsin olmayacağını anladılar. Tcell. En kötü 3 aylığını açıklayabilir. Dikkat. Yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen duygusal kırgınlık ve tahmindir.

TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 681/909 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •