Originally Posted by Webster Bir yazlik hayal ediyorum Denize plaji var Hemen kiyiya suyun icine masayi kurmusuz Herkesin en sevdigi mezeler ickiler var Gece vakti Hanimlar yok Regal ustadimla ikimiz ekonomi konusuyoruz Myfinans ustadim atese gereksiz cira harcamayalim diye etraftan agac kirigi topluyor Odabasi bize servis yapiyor Fuatim muzigi ayarliyor Harunlu ustadim sarhos agliyor Bir yandan onu teselli etmeye calisiyoruz Amaaaan bosverin diyor kadehi kaldiriyor Emmim bir gidip bir geliyor bu bize su soruyu sordurtuyor Acaba sarhosmu olduk Derken yesil parkeli bir cocuk cikip geliyor Masamiza vuruyor Lan oglum bak git diyoruz Kemerini cikarip salliyor Bir daha Lan oglum bak git diyoruz Anlamiyeah Coming soon... Ben neden yokum 😭😭😭
Originally Posted by Pestilence Ben neden yokum 😭😭😭 Coming soon dedik daaa Dur sirani bekle vebam Bir de hikayede kan dokulecek gibi Sana kiyamiyorum Seni agac ustundeki kusmu yapsak bilemedim Du ayarlicaz biseler
Originally Posted by Webster Lan sikintiyi buldum yaaaa Kabine mabine degil Ben dusecek diyorum Ondan cikiyor Allah kahretmesin Simdi izleyin Sogan 10 Etkime bak yaaa Dur sogan 30 olacak gibi
Originally Posted by Webster Etkime bak yaaa Dur sogan 30 olacak gibi Olm saka gibi lan dolari dusuruyorum resmen Sogan yakinda 50
Originally Posted by Webster Odabasimla fuatim ayni anda gelip gidiyor foruma Acaba ayni kisimi 🤔🤔🤔🤔 Sen bunu nereden çıkarttın dünden beri söyleyip duruyorsun?
Originally Posted by Webster Coming soon dedik daaa Dur sirani bekle vebam Bir de hikayede kan dokulecek gibi Sana kiyamiyorum Seni agac ustundeki kusmu yapsak bilemedim Du ayarlicaz biseler Üstadım 🤗🤗🤗
Kadife ne olur? Az aldım da satayım mı?
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Foçabeyi Sen bunu nereden çıkarttın dünden beri söyleyip duruyorsun? İroni yapiyeah Heman atlamasan? Odamin basi
Forum Rules
Yer İmleri