Sayfa 681/1004 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop XXXIV

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    120 kontratla battım desem durumu iyi anlarsın o zaman :D 120 kontratla 10000 puan yedik kıpırdayamadan

Neyse aidattan düş dedim oyna devam.
    200 bin mi yapar? mart ayı mıydı?
    audentes Fortuna iuvat

2. Yaklaşık 120 bin bıraktım o da ucuz kaçtım dursam 30000 puan yiyorduk. Mart ayında sistemime meydan okurken
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    200 bin mi yapar? mart ayı mıydı?
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dün marjin saatinde yukarı sürdü. Marjin sonrası nefeslendi dedim verecek. Verdi de Başka şey verdi çok dikkat başkan.
    dun marjınden sonra benı de yakaladı ama sorun yok.....sakınce bekleyecez....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yaklaşık 120 bin bıraktım o da ucuz kaçtım dursam 30000 puan yiyorduk. Mart ayında sistemime meydan okurken

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    önemli olan sermayeyi kaybetmemek. hatta sermayenin sadece %10'unu viopa yatırıp, onun yarısı ile kontrat almak. lambentin dediği gibi teminat çok önemli.

canın sağolsun tekrar kazanırsın.
    audentes Fortuna iuvat

5.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    önemli olan sermayeyi kaybetmemek. hatta sermayenin sadece %10'unu viopa yatırıp, onun yarısı ile kontrat almak. lambentin dediği gibi teminat çok önemli.

canın sağolsun tekrar kazanırsın.
    Aynen, çok şükür yani bizi bitirecek bir miktar değildi, o anlamda iyi oldu twitterda filan ders satıyorlar ya, o hesap, epey pahalı bir okul okudum diye düşünüyorum hala bırakmadığıma göre atın intikamı için yine buradayız. Bakalım bu sefer nası batcas

6. Toasoya Vurak mi Dow eksi acar mi

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aynen, çok şükür yani bizi bitirecek bir miktar değildi, o anlamda iyi oldu twitterda filan ders satıyorlar ya, o hesap, epey pahalı bir okul okudum diye düşünüyorum hala bırakmadığıma göre atın intikamı için yine buradayız. Bakalım bu sefer nası batcas
    Hocam, pahalı diye almadın evi, bak şimdi daha da arttı..

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karakemal reis seni yaktı galiba 8.61 üzerinde günlük kapanışlar dolar sıkıntı bende
    reis ucundan yaktı beni, ama ilk stop olmama henüz 5 kuruş var, izlemiyorum tabelayı..
    non-farm sonrası borsada alım dalgası gelir mi, onu anlamaya çalışıyprum

Sayfa 681/1004 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •