Sayfa 681/1004 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,441 - 5,448 arası.

Konu: Viop LV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ariston dayu....özellikle ülker ürünleri enfslasyon üstünde fiyat artışı yaptı.....buda vatandaşı tiksindirdi....uzın vadeli ülker için iyi olmadı....pazar kaybedecek...benim gördüğüm.....
    28 den aldmıştım 2 tanesi 24 olmuş zarar ettik başka yerde 30 u görünce 28 ucuz gelmişti.

Carrefour ilk Türkiye'ye gelince Brezilya'da enflasyonu bitiren market denmişti ve kredi kartı fiyatlarımızı artırıyor diye kredi kartı kabul etmiyorlardı. Sonradan DiaSA ile birleşti CarreforuSA oldu ve işi bitti.

Bu ay Migros damping yapıyor.

Ülker'den yatırımcı bıktı sürekli iştiraklerini halka açıklara satıyor veya birleştiriyor. Ankara Gıda diye halka açıldı Yıldız Holding'in tüm iştiraklerini alacak bu gidiş ile.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Geçen hafta bu grafiki gösterip 12 de olduğumuzu söylemiştim belki hatırlayan olur
    3 gün sonrada 13 de olduktan sonra 14 de ptesi görüldüğünü varsayarsak sanırsam bugün de 15 deyiz
    İşin şakası bi yannı ben bu grafike ne zaman baksam hep 13 deymişiz gibi geliyor
    Tohatlı abi sence bu grafikte kaç nolu yerdeyiz
    Hamdım Piştim Yandım

3. Benim komplo teorilerine göre tahminim cemaatlar vs müridleri hisselere yönlendiriyor, o hisse uçuyor.

Duvardan gelen sinyaller ısrar ile SAHOL alma diyor ama BIMAS üzerine laf ettirmiyor, bu da var.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    28 den aldmıştım 2 tanesi 24 olmuş arar ettik başka yerde 30 u görünce 28 ucuz gelmişti.

Carrefour ilk Türkiye'ye gelince Brezilya'da enflasyonu bitiren market denmişti ve kredi kartı fiyatlarımızı artırıyor diye kredi kartı kabul etmiyorlardı. Sonradan DiaSA ile birleşti CarreforuSA oldu ve işi bitti.

Ülker'den yatırımcı bıktı sürekli iştiraklerini halka açıklara satıyor veya birleştiriyor. Ankara Gıda diye halka açıldı Yıldız Holding'in tüm iştiraklerini alacak bu gidiş ile.
    ülker grubu ülkeden örtülü servet kaçırıyor.....bunu Erdoğan hükümeti biliyor....sözde dış ülkelerde goldiva satın aldı....neden aldı bilen bilir....Erdoğan ilerde iktidarda kalırsa Murat Ülker den hesabını sorar....daha doğrusu devlet sorar....bunlar hepsi devlet hafızasında.....unutulmaz....zamanı geldiğinde dosya açılır.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. Adamlar bankaları milyar dolarlara satmış ortalıkta para yok. Bunların hesabı sorulur.

Anayasa değiştirilip ölene kadar cumhurbaşkanlığı sistemi gelirse şaşırmam.

Bir kaç videoda yabancı bu tip şeylerden çekiniyor dendi.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    28 den aldmıştım 2 tanesi 24 olmuş zarar ettik başka yerde 30 u görünce 28 ucuz gelmişti.

Ulkerde güzel bir geri dönüş hikayesi var, çok göz ardı etmeyin derim

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku

Geçen hafta bu grafiki gösterip 12 de olduğumuzu söylemiştim belki hatırlayan olur
    3 gün sonrada 13 de olduktan sonra 14 de ptesi görüldüğünü varsayarsak sanırsam bugün de 15 deyiz
    İşin şakası bi yannı ben bu grafike ne zaman baksam hep 13 deymişiz gibi geliyor
    Tohatlı abi sence bu grafikte kaç nolu yerdeyiz
    bende şaşırdım....ne olur.....küçük yatırımcı bu borsa da asla güvende değil....kafese alınmış bofa ne yaparsa endeks oraya gidiyor....yatırımcı da iyi soyuluyor....özellikle viop ta......birileri cepleri sürekli doluyor.....küçük yatırımcı gün geçtikçe paralarını bu hırsızlara kaptırıyor.... normalde yarın yükselse bile öğleden sonra sert verişler alışlar olur.....gün sonu eksi kapatmalı bana göre....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Eski markaları düşünüyorum Ülker, Eti ve Arı bisküvi vardı ve bunlar kilo ile bakkallarda satılırdı.

Bir gün sokakta ses duydum sütlü Bifa bisküvi diye, muhtemelen bakkallarda sattırılmadığı için sokaklarda satılıyordu.

Migros Petibör Modern Çikolata'ya yaptırılıyormuş. Çok sayıda atıştırmalık şirketi kuruldu, Şölen, Kervan, Oylum vs var.

Ülkede tekelci komprodor burjuvazi vardı onları bitirmek üzereler, yeni burjuvazi veya üst sınıf doğdu. Olan borsada TUSIAD hissesi alana oldu. Sektörleri paylaşmışlar yabancıların acenteliğini yapıyorlar birbiri ile rekabet etmiyorlardı.

Sayfa 681/1004 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •