Sayfa 682/1527 İlkİlk ... 1825826326726806816826836846927327821182 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. Güzel kapadı Ağırlıklı ortalamanın üzerinde kapanış
    Kozal da %4 e yakın artı kapatması iyi
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Citi bugün de 3.5 m lot satmış gibi görünüyor hocam.5.82 desteğiniz çalıştı. Kozalda ki ayrışma buraya da yansır inş .

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    şu pastada hisse -5 kapar..kozala bak -1 kapa.. bu adama..aa bak gördünmü deyip dikkatini başka şeye çekip,cebindekini çalmaya benziyor..
    credit 21.1 den beri 20 milyon mal vermiş.
    en önemlisi dogru zaman.

4.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Yabancı son yükselişte bir öncekinden daha fazla mal almasına rağmen önceki tepeye yaklaşamadı.. uzun süre denedi ama yapışmış ky pek dökülmedi.. sonra parayı baska cebe bi alayım böyle dökeyim dedi..cok basarili oldu..sonra tekrar yukarı.. kalanıda çıkarken dökerim diyor sonra ver elini çift haneler.. bütün mesele yeni dip neresi ve nekadar süre sonra yukarı sürecek.. süre dışında yukarı hareketin tekrar başlayacagında şüphe yok..mahkeme 2 kez daha ertelense 6 ay yapar önceki ertelemeler baz alınırsa.. takiveye için satış ilanlarımım sonuçlanmasını bekliyorum.. zamaninda galatsaraya nasıl inandiysam ve uefa sampiyonlugunu gördüysem kozalar da da ard arda tavanları orta uzun vade de göreceğimden hiç şüphem yok..[emoji23][emoji23]
    Hisse dusmus cikmis mahkeme sonuçlanmadan artik takilmiyorum ancak tek miğdemi bulandiran şey var.. şu 60 milyon sterlin olayının toplam varlıklara karşılık devede kulak olması ve son mahkeme içeriğinin......

Sayın uçanlaz 60 milyon sterlin ile ilgili beklenti ve görüşünüzü tam anlamadım. Bana göre o para gelmez. Bu karar devam eden ana dava sürecindeki kararlığı göstermekten başka bi anlamı yok.

Siz ne anladınız " Bu paranın kozaa varlıklarının satışı ve kozala ödenmesi " gibimi mesala? Tam anlamadığım ve konuyu açmak için örnek verdim. Hukuki konulardan anlamasamda o dava sonucundan böyle bir çıkarım yapılamaz. Ben sadıece konuyu açmak adına soruyorum.

Saygılar

5. Sayin kaygana katiliyorum. Mevcut pasta rezil. Kozaldan dolayi boyle kapatti. 5.82 bugun calisti. Ben 500 gunluk dedtegi olan 5.50 den donebilecegini dusunuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    şu pastada hisse -5 kapar..kozala bak -1 kapa.. bu adama..aa bak gördünmü deyip dikkatini başka şeye çekip,cebindekini çalmaya benziyor..
    Sayın kaygan 2009 a kadar eski ile vobda işlem yapıyordum. O zamanlar daha populer ve hacimliydi. Ancak keşke bulaşmasaydım dediğim çok oluyor. Şhorttan para kazanmak çok güzel bir duygu insana kendisini iyi hissettiriyor. Ancak tam bir b...hane. Hisse iyidir. Heleki iyi hisse. Kozalak özelinde söylemiyorum. Sizde biraz short haller gördüm o bakımdan.

Saygılar

Sayfa 682/1527 İlkİlk ... 1825826326726806816826836846927327821182 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •