Sayfa 682/682 İlkİlk ... 182582632672680681682
Arama sonucu : 5455 madde; 5,449 - 5,455 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Egpro benim sevdiğim bir hisse. İyi de şirkettir.
    Ama orada durum farklı . Orada mal zaten 1 kurumda...5 tavan da yaptirir tahtacisi isterse..

Ama Aefes in ağır kalması konusunda haklisiniz...Daha oncede yazdım. Belirsizliktir en sıkıntili iş.. Gidemez de kalamaz da böyle denize bırakılmış sal misali hareket eder...
    Şimdilik öyle..

2. taramalara bakıyordum.. tanıdık bir yüz çıktı.. yarın ne yapacak görelim..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Trend böyle devam ederse, 2025 yılı global pazar 80 milyar dolar, TR'nin payına düşen ise 8 milyar dolar...

Kasa tam takır kuru bakır ve dahi memlekette "yerli" ve "milli" tek bir tane viski markası yok ?!.AKP adına büyük ayıp...

Rekabet Kurumu'nun distile alkol müracaatını jet hızıyla hem de incelemeden onaylaması ile yukarıdaki bilgileri yan yana, alt alta koyduğumuzda nasıl bir "stratejik" analiz çıkar ?...O 3 haneli rakam buraya gelecek spekçikler...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Pahalı hisse.....sorunlu şirket....!!!!!!!!!!!!!

5. Su satıyoruz!

Pazarlama (reklam) giderleri olmasa...

Brüt Kar Marjı %35 lerde!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Yaşanmış olay;

Efes Pzlm. Müdürü Antalya Bayisi ile Kaleiçi'nde dolaşırken en baş köşede Tuborg Bayinin yerini görür.
    Neden burayı siz (biz) almadık der.
    Bayi , efendim mülk çok pahallı idi der.
    Müdür , akıllı ol , eline bir şişe Efes cam şişe al ve duvara fırlat, duvarda kalan biranın maliyetidir, ufak tefek hesaplara takılma der.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Başka bir yaşanmış olay ;

Bir tanıdık Heineken bira Türkiye temsicisi , ithalat yapıyor.

Bakkallara soğutucu hediye edip malını satmaya çalışıyor.

Gel zaman git zaman satışların çok kötü olduğu farkediliyor ve pzlm ekibi sahada araştırma yaparken şu fark ediliyor.

Efes , bakkalara hava parası verip Heineken yerine kendi dolaplarını verip Efes satılmasını sağlıyor.

Tanıdığın dolabı bir kenarda duruyor...

Sayfa 682/682 İlkİlk ... 182582632672680681682

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •