Sayfa 682/716 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692 ... SonSon
Arama sonucu : 5726 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by defineci Yazıyı Oku
    bu konu burada çok tartışıldı görüntü her ne kadar kottan çıkma gibi görünsede kolay bir durum değil. şu an adet anlamında kottan çıkmadan uzaktalar. ama baskı kurduğu doğru benim düşüncem eylül ekim 2024 de 60 tl ile dip yaptığını düşünüyorum. bir önceki dip mayıs 2023, bir önceki eylül 2021 gibi görüyorum. tabiki ytd.
    Dolaşım oranına ve yollarca tutumlarına bakılınca Kottan çıkma hedefleri var sanki, dolaylı ne kadar hisseyi kontrol edebildikleri az olmalı. Yüksek oranda hisse tutan yatırımcılar olmalı. Ve sanki buna göre şirket finansal ve ticari faaliyetleri gibi herseye ayar veriliyor. Ve Her yıl kar payından iyi miktar alıyorlar ve tepki olmasın diye yatırımcılarada ucundan koklatıyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Dolaşım oranına ve yollarca tutumlarına bakılınca Kottan çıkma hedefleri var sanki, dolaylı ne kadar hisseyi kontrol edebildikleri az olmalı. Yüksek oranda hisse tutan yatırımcılar olmalı. Ve sanki buna göre şirket finansal ve ticari faaliyetleri gibi herseye ayar veriliyor. Ve Her yıl kar payından iyi miktar alıyorlar ve tepki olmasın diye yatırımcılarada ucundan koklatıyorlar.
    yüksek oranda hissesi olan insanlar bencede var. kottan çıkma konusu bana da inandırıcı geldi ilk hisseyi aldığımda mart 2022 de.3 senem olacak hala aynı konu dönüyor, bu kadar bezdirmede elbet toplamıştır . ileride 10 milyar üstü karlar geldiğinde kağıt bu kadar baskılanamaz. kademeler bile çok komik. 20 milyonu olan kağıdı tavan yaptırır ama yaptırdığı ile kalır eline alır kağıdı bekler.

3. İlaç ve çip firmaları %25'in üzerinde tarifelerle karşı karşıya kalabilir, zamanlama belirsiz.

Trump Salı günü Florida'daki Mar-a-Lago malikanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ilaç ve yarı iletken çiplere yönelik sektörel tarifelerin de "yüzde 25 veya daha yüksek" bir seviyeden başlayacağını ve bir yıl boyunca önemli ölçüde artacağını söyledi.

Söz konusu vergilerin duyurulması için bir tarih belirtmezken, ilaç ve çip üreticilerine gümrük vergilerinden kaçınabilmeleri için ABD'de fabrika kurmaları için biraz zaman tanımak istediğini söyledi.

https://www.reuters.com/business/aut...25-2025-02-18/
    10. köyden yazıyorum.

4. Batık şirketlerde görülen hareketler deva holding tahtasına görülüyor. Endeks çıkarken düş, kar açıkla düş, zarar açıkla düş, endeks düşerken düş. Kurumsal yönden hiçbir açıklama da yok. Bu işlemleri yapanlar kimsenin bilmediği hangi sırra vakıf? Neler olduğunu kimse bilmiyor. Şirket yatırımcısını karanlıkta bırakmakta ki ısrarından asla vazgeçmiyor. Böylesine berbat performansa neden olan şey ne? Herşey yolundaysa neden tahtanızda yapılan dönen pislikler nedeniyle gerekli makamlara başvurularınızı yapmıyorsunuz? Doğrudan yada dolaylı olarak siz sorumlusu değilseniz sorumlusunu bulması gereken kurumlara başvurularınızı yapsanıza. Şu tahtada ki fiyatın organik olarak oluşmadığı aşikar. Sağır sultan bile bunun farkında.

Sorumsuz olunur da bu kadar kör göze parmak işinize gelirse ayağı çekilmez.
    Şu hale bak ya, rezalet.

Hisse 2022'de fiyatlandığı seviyede , bilançoyu mümkün olan en son tarihte açıklama ısrarı nedendir mesela. Kim fayda sağlıyor bundan? Bunun arkasında yatan sebep ne? Bilançoyu bile koz olarak kullanmak nedir?
    Son düzenleme : kazanmaliyim; 25-02-2025 saat: 15:34.

5. 2019 Ocakta 60 cent olan fiyati 2021 Ocakta 500 cent fiyati gormus, yani 2 senede dolar bazinda 8 kattan fazla prim yapmis, boyle operasyon yiyen tahtalarda sonrasinda uzun sure hamallik yaptiriyorlar malesef, arada tahtayi sallayip harclik yapiyorlar sadece.

6. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZA AÇIK MEKTUP

"İLAÇ VE ECZACILIK HİZMETİNİN SÜRDÜRÜLEBİLMESİ İÇİN MEVCUT İLAÇ FİYAT KARARNAMESİNİN GÜNCELLENMESİNİ TALEP EDİYORUZ."

kaynak: https://www.teis.org.tr/post/cumhurb...C3%A7ik-mektup
    10. köyden yazıyorum.

7. borsada şirketlerin zarar ve düşük kar açıkladığı dönemde bir beklentim kalmadı deva ile ilgili. temennimiz geçen sene gibi kar gelmesi ama o artık çok zor. kağıtta hareketlilik ve hacim yerlerde. temel magazinciler toplanıp tatile gitmişler artık övüp övüp duramıyorlar. bu sene temettü vermezse olumlu olur. zaten temettüyü de nereden verecek ortada kar mı var sanki.

8. anlam verilemeyen düşüş serisi devam ediyor. kötü bir bilanço mu gelecek?
    Hayır son gün son saati bekleme bilançoyu açıkla da bizde önümüzü görelim. bak birilerine birşeyler malum olmuş ki habire satıyorlar.
    mistır denyıl ve ekibi bir bilanço açıklasala da bizde anlamlandırsak düşüsü.

denyılın yalakaları vardı 500 lira hedef veriyorlardı. onlardanda bir açıklama yok. töh.
    10. köyden yazıyorum.

Sayfa 682/716 İlkİlk ... 182582632672680681682683684692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •