Sayfa 682/690 İlkİlk ... 182582632672680681682683684 ... SonSon
Arama sonucu : 5514 madde; 5,449 - 5,456 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Arkadaş hiç Türk kültürü almadın mı. Tost yiyelim ne demek Başkana. Meşhur olmuş bir laf varya tostumu yedim odamda bekliyorum. O mihvale kayabilir. Tost yiyelim falan filan. Olmuyor olmuyor. Ayhan başkan gel çay içelim yanında da birşeyler yiyebiliriz daha açık bir ifade olurdu.

2. Ereğli altını arıyoruz dedi bende kıyamadım bastım parayı ereğliye.

Vay MK ( Menkul Kiymet anlaminda [emoji3])

45,69 direncini zorluyor.

Euro Euro

Bir gulme geldi yine.
    Parite 1 in altina gelecek diyorlardi 3-4 ay once.

Simdi parite 1,16 ya dayadi. Pardon dayandi.

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Adam kısa kısa deyip duruyor. Boyu değil işlevi önemli. Bize öyle öğrettiler. Mini mini cary traydeciler bunlar.
    Ayhan başkan kısa değil bildiğin cüce. Mankenlerin bacağı kadar boyu var. Defileye gidiyorsa alttan dikiz ediyordur eğilmesine gerek yok

5.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Arkadaş hiç Türk kültürü almadın mı. Tost yiyelim ne demek Başkana. Meşhur olmuş bir laf varya tostumu yedim odamda bekliyorum. O mihvale kayabilir. Tost yiyelim falan filan. Olmuyor olmuyor. Ayhan başkan gel çay içelim yanında da birşeyler yiyebiliriz daha açık bir ifade olurdu.
    Ayhan başkanın midesi çok hassas. Konya'da etli yemeklerde domuz eti çıkabilir Türkiye de en fazla domuz eti tüketilen yerler arasında. En iyisi kaşarlı tost onu da evde yapacağız.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan kısa değil bildiğin cüce. Mankenlerin bacağı kadar boyu var. Defileye gidiyorsa alttan dikiz ediyordur eğilmesine gerek yok
    Okumada o organi kullanma. Orasi oturma organi.
    Goz ile okuyoruz.
    [emoji23]

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Okumada o organi kullanma. Orasi oturma organi.
    Goz ile okuyoruz.
    [emoji23]
    Bak bak Amede yazar gibi yazıyor. Savaş mı istiyorsun başkanım. Habire dürtüp durun

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak bak Amede yazar gibi yazıyor. Savaş mı istiyorsun başkanım. Habire dürtüp durun
    Sn MKELES kisa vadeli keriz treydden bahsediyor. Siz Ayhan baskan diyorsunuz.
    [emoji23]
    Ben diyom Ankara sen diyon ?
    [emoji23]

Sayfa 682/690 İlkİlk ... 182582632672680681682683684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •