Sayfa 683/948 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    3 aylık ceza bürüt değildi

bu sefer bürüt yedi ,
    yani
    gün içinde aldığını aynı gün satamayacaksın 2 gün sonra satabileceksin + nakit alım yapabileceksin + açığa satış yok 4kredili alım yok

2 gün değil 1 gün sonra satabilirsin

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

2. İnternetten işlem serbest mi

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Evet

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Size bir kötü haber daha...
    Hissesi olanlar vatandasliktan çıkartılıp Uganda ya gonderileceklermis. Tum hisselerine el konulup Erciyas a bedelsiz verilecekmis.
    Hak iddia edip dava acamasinlar diye Aidsli kan verilip hastanelerde surunmeleri saglanacak.
    Yetmedi mi daha.
    98 den beri piyasadayim ben boyle bir uygulama hatirlamiyorum...
    Aydinefesi ve diger arkadaslar Allah sabir versin.

5.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    Size bir kötü haber daha...
    Hissesi olanlar vatandasliktan çıkartılıp Uganda ya gonderileceklermis. Tum hisselerine el konulup Erciyas a bedelsiz verilecekmis.
    Hak iddia edip dava acamasinlar diye Aidsli kan verilip hastanelerde surunmeleri saglanacak.
    Yetmedi mi daha.
    98 den beri piyasadayim ben boyle bir uygulama hatirlamiyorum...
    Aydinefesi ve diger arkadaslar Allah sabir versin.
    Rabıta kardeşim,iyi dileğin için teşekkür ederim.

Vallahi doğru söze ne denir,spk bize takmış durumda. Eğer şirket aklı başında davranmış olsaydı,bunlar olur muydu ? Cevabımız belli.
    Peki şimdi kime yaradı bu durum ? Küçük yatırımcıya yaradığını söylemek ,abeşle iştigal.

Erciyas birleşmeden vazgeçtik,şirketi batırıp borsa kotundan çıkaracağız desin de herkes rahatlasın artık.bi bu kaldı başımıza gelmeyen.
    Ha bi de kutup ayısına dikkat edelim,her an karşımıza çıkabülür )
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi

6. Arkadaşlar brüt takas iyidir hikayeden al sat devri bitti nakiti olan alacak yada baska hissesini satıp nakite geçen alicak önceden hisseyi satmadan açığa alınıyordu şimdi yok böyle şey bilinçli yatırımcı girer hisseye çakal cukal ayıklanır ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar brüt takas iyidir hikayeden al sat devri bitti nakiti olan alacak yada baska hissesini satıp nakite geçen alicak önceden hisseyi satmadan açığa alınıyordu şimdi yok böyle şey bilinçli yatırımcı girer hisseye çakal cukal ayıklanır ytdr

Başımıza gelen her olumsuzluğu iyilik diye yazmasak...Stockholm sendromundan vazgeçsek... İyi olabilcek tek şey birleşme haberidir..O da gelmeyecek bu sene bence..

Eski Ozbak bile zarar yazmamalıydı.Düşünsenize limanın var boru üretiyosun ve zarar yazıyorsun bunu yapman için ya gerizekalı olman gerek ya da alavere dalavereci olman. Eski yönetim ayak oyunları peşindeydi..

Güvenilir Erciyas alınca umitlenmiştim ama onlarda ümidimizi kurdağımızda bıraktılar..
    2yıldır birleşemediler..
    Spkdan alınabilinecek tüm cezaları alarak..Şirketin kötü olan sicilini iyice kötüleştirdiler.. Teşekkürler .

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by HEGOMANYA Yazıyı Oku
    Başımıza gelen her olumsuzluğu iyilik diye yazmasak...Stockholm sendromundan vazgeçsek... İyi olabilcek tek şey birleşme haberidir..O da gelmeyecek bu sene bence..

Eski Ozbak bile zarar yazmamalıydı.Düşünsenize limanın var boru üretiyosun ve zarar yazıyorsun bunu yapman için ya gerizekalı olman gerek ya da alavere dalavereci olman. Eski yönetim ayak oyunları peşindeydi..

Güvenilir Erciyas alınca umitlenmiştim ama onlarda ümidimizi kurdağımızda bıraktılar..
    2yıldır birleşemediler..
    Spkdan alınabilinecek tüm cezaları alarak..Şirketin kötü olan sicilini iyice kötüleştirdiler.. Teşekkürler .

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Birleşmeyle düzeleceğini defalarca yazdık brüt takasın ahlayip vahlayip bir durum görmüyorum gün içinde yuksekden verip düşükden alma işi bitti para varsa alınır aynı gün alıp aynı gün satamaz günlükculer bunun nesi olumsuz söylese bilelim ytdr

Sayfa 683/948 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •