Sayfa 683/992 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Adam ekonomiye uyarlamis. Mantikli ve guzel olmus. Rubikon kurali diye belki tarihte yer edinir ileride
    belkide

bu arada sayfaları dolduruyorum sonun geldi

kızmıyorsun inşallah

2. Mesaja ekleme yapmistim Aleni .

simdi bu ulkelerdeki konut fiyatlarinida takip ediyorum .. konut kredilerini askiya alinan ulkelerde konut fiyatlarinda nisan ve mart aylarini kiyasladigimizda %2 lik bir dusus var ki kredilerin askiya alinmasi konut fiyatlarini biraz daha asagi cekmesi gerekimiyormuydu .

Askiya aldin neden ? devalüasyon beklentin mi var ? iyide o gunden beri para birimin $ karsisinda %10 deger kazandi .
    KOnut kredilerini askiya aldi isen o zaman konut fiyatlarinda biraz dusus olmasi gerekmezmi ? neden konut fiyatlari dusmuyor ?

Uzun vadeli riske girmek istemiyorlardir. Aslinda konut ve tasit verilmesi en kolay kredidir. Cunku malina ipotek koyup ortak oluyor.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    belkide

bu arada sayfaları dolduruyorum sonun geldi

kızmıyorsun inşallah
    Xix rezerve edildi bile. [emoji3]

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence taraflar belli oldu, herkes poz. unu aldı bekliyor
    Unu derken subliminal bi mesaj var reis

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    1 hafta 10 gun once bunu yazmistim buraya . Turkiyede resmi olarak askiya alinmadi ama 2. el konut kredilerini zorlastirdilar . ama baska 3 tane ulkede resmi olarak ilk basta konut kredileri askiya alindi . aradan 2 gun gecti . 1.ve 2. el Tasit kredileride askiya alindi .

Aklim almadi bu askiya alma isini . saglam bir devalüasyon beklentisi olmasa neden askiya alsinlar. aksine para birimleri suan $ karsisinda deger kazandi
    Evim var, aracım var aylık resmi gelir 8 bin.... 2 defa kredi kullandığım ( ihtiyaç ve konut ) ve hiç bir zaman geciktirmediğim yapı kredi bankasına gittim ve şuan zor dediler konut kredisi için... 400 bin konut değeri ve ben 200 bin kredi istiyorum.. Reklam yapıyorlar ama 0,83 oran diye

6. 117.025 2/10 daha cortladım 117.125 stop diye...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Xix rezerve edildi bile. [emoji3]
    doğru geçen yazmıştın

sende forumun palası oldun sayılır

bu arada 117 bin oldu galiba endeks

8.  Alıntı Originally Posted by hsnlsl Yazıyı Oku
    Evim var, aracım var aylık resmi gelir 8 bin.... 2 defa kredi kullandığım ( ihtiyaç ve konut ) ve hiç bir zaman geciktirmediğim yapı kredi bankasına gittim ve şuan zor dediler konut kredisi için... 400 bin konut değeri ve ben 200 bin kredi istiyorum.. Reklam yapıyorlar ama 0,83 oran diye
    İzmir mi banka

Sayfa 683/992 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •