Sayfa 683/955 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Ziraat katılım endeksi şirketlerine ağırlık vermiş olabilir Mps 2 aydır. Dün aslında son dağılıma göre 4-5 tavan kağıdı vardı. Benimde beklentimin altında oldu.

@hellistheothers gibi, biraz zaman vermek gerek diyorum ben de.
    hocam kpc'ye ne diyorsunuz? mps'ye rakip olmaya başlıyor mu yavaştan?

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam kpc'ye ne diyorsunuz? mps'ye rakip olmaya başlıyor mu yavaştan?
    Evet, aynen güzel gidiyor. Bakalım periyot uzadıkça performansları nasıl olacak(6ay ve üzerinde)

3. sanki aft yay zamani bitiyo!
    Canlar gider heyyyy

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sanki aft yay zamani bitiyo!
    Azerim bülbülüm sana sadece sabır diliyorum, sabırla zararın çıkmasını nasıl bekiyorsak karda da sabır önemli bir faktördür

5.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Azerim bülbülüm sana sadece sabır diliyorum, sabırla zararın çıkmasını nasıl bekiyorsak karda da sabır önemli bir faktördür
    Kardayızda ama oynamak lazım fonlarla
    Canlar gider heyyyy

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sanki aft yay zamani bitiyo!
    TCD zamanı mı
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bu arada konu dışı olacak ama borsamıza gelen yeni yatırımcıların paralelinde fonlara da yeni yatırımcılar geliyor benim gibi, dolayısıyla bu forumumuza da yansıyor. Bu konuda tamamen pozitif olduğumu da belirtmek istiyorum, ne kadar yeni yatırım ve yatırımcı gelirse bu sadece pastayı büyütür, bizim payımızı azaltmaz diye düşünüyorum. Her halükarda genç arkadaşlarımızın ellerindeki küçük birikimleri bile olsa İddia bayilerinde, sanal kumarhanelerde harcamalarındansa burada değerlendirmelerini yeğlerim.

Açıkçası forumu yıllardır takip eden biri olarak son dönemlerde daha seviyeli paylaşımların arttığını görüyorum. Küçük detaylar belki ama imla kurallarına dikkat eden, karşındakini kırmadan yumuşak bir üslüpla yazan, kendini övüp, herşeyi ben bilirimcilerden ziyade, bu işlerden ufakta olsa nemalanıyorum, başkaları da bir şeyler kazansın deyip, paylaşımlarını yapanların arttığını görünüyor ve seviniyorum. Aynı zamanda burada yazanların kat kat fazlasının konuları takip ettiğini, ama yazmaktan imtina ettiklerini düşünüyorum.

Bu vesileyle, yazmaya çekinen, ben bir şey bilmiyorum zaten neyi paylaşayım diye düşünen arkadaşlarımız varsa onları biraz da olsa cesaretlendirmek istiyorum. Sorularınız bile bu konuya yön verebilir ve paylaşımcıların daha önce dile getirmediği, ya da onlar açısından önemli olmadığını düşündükleri konuların gündeme gelmesine vesile olabilir diyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Bu arada konu dışı olacak ama borsamıza gelen yeni yatırımcıların paralelinde fonlara da yeni yatırımcılar geliyor benim gibi, dolayısıyla bu forumumuza da yansıyor. Bu konuda tamamen pozitif olduğumu da belirtmek istiyorum, ne kadar yeni yatırım ve yatırımcı gelirse bu sadece pastayı büyütür, bizim payımızı azaltmaz diye düşünüyorum. Her halükarda genç arkadaşlarımızın ellerindeki küçük birikimleri bile olsa İddia bayilerinde, sanal kumarhanelerde harcamalarındansa burada değerlendirmelerini yeğlerim.

Açıkçası forumu yıllardır takip eden biri olarak son dönemlerde daha seviyeli paylaşımların arttığını görüyorum. Küçük detaylar belki ama imla kurallarına dikkat eden, karşındakini kırmadan yumuşak bir üslüpla yazan, kendini övüp, herşeyi ben bilirimcilerden ziyade, bu işlerden ufakta olsa nemalanıyorum, başkaları da bir şeyler kazansın deyip, paylaşımlarını yapanların arttığını görünüyor ve seviniyorum. Aynı zamanda burada yazanların kat kat fazlasının konuları takip ettiğini, ama yazmaktan imtina ettiklerini düşünüyorum.

Bu vesileyle, yazmaya çekinen, ben bir şey bilmiyorum zaten neyi paylaşayım diye düşünen arkadaşlarımız varsa onları biraz da olsa cesaretlendirmek istiyorum. Sorularınız bile bu konuya yön verebilir ve paylaşımcıların daha önce dile getirmediği, ya da onlar açısından önemli olmadığını düşündükleri konuların gündeme gelmesine vesile olabilir diyorum.
    Kesinlikle çok düzeyli bir ortam. Özellikle borsa mecralarında dönen tartışma ve muhabbetleri (!) gördükten sonra buradaki kaliteli paylaşımcı arkadaşları bulmak benim için paha biçilmez oldu. Finansal bilincin artması konusundaki görüşlerinize kesinlikle katılıyorum. Aslına bakarsanız ortalama bir vatandaşın finansal bilgisi yüksek olsa her şey çok daha iyi olur diye düşünüyorum ancak işte eğitim her noktada temelden geliyor. Bir de bizim babalarımız para konuşmazdı. Bir nevi tabuydu. Kazanç sormak ayıp sayılırdı. Belki de bunun bir handikapı olarak toplum olarak bu konularda sığ kaldık. Neyse ki yeni nesil bunları aşmış durumda. Sizi tanıdığıma da ayrıca çok memnun oldum.

Sayfa 683/955 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •