Sayfa 683/1002 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Maalesef günlük vaka ve vefat sayısında yeni rekor ..
    Ve buna rağmen yaşadığım küçücük ilçede 65+ insanlar yarım maske ile sokaklarda cirit atıyor,canlı nüfusu köyler hariç 35 bin olan ilçede bir günde 7 ölüm oluyor,aşı desen ne gelecek miktar nede ne zaman yapılacağı belirsiz,hastanede;kadın doğum-yeni doğan ve çocuk hariç neredeyse tüm bölümler kapanıp korona servisi oluyor ama biz hala 80 milyon insanın 15 gün tam kapanması için 1 kişinin ağzına bakıyoruz....

Şampiyonlar liginde oynanan Paris saint german Başakşehir maçında 4. Hakemin Başakşehir antrenörü webo’ya irkçı söylemlerde bulunduğu iddiasıyla Başakşehir takımı soyunma odasına gitti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Benim şahsi düşüncem 15 gün kapanma isteyenlerin insan sağlığı söylemi show, Toplum kültürümüz başkasını düşünen bir yapıda değil, genel olarak menfaatne düşkün bir toplumumuz varken bu insan sevgisi ne ara arttı anlamadım.
    Şu an ikdidarda CHP olsa o kopmle kapanmaya karşı olacak, AKP ise 15 gün kapanmanın şart olduğunu ve kapanmamanın enayilik olduğunu, CHP nin krizi yanlış yönettiğini her yerde haykıracaktı...
    Rakamlara bakıyorum pakistanda vaka sayısı 2000 küsür ))))
    Gidinde bir bakın önce ne maske takan var ne tedbir alan var, halkın coğunlığunun böyle bir virüsten henüz haberi bile yok...

15 gün kapandık virüsü azalttık, sonra ? sonrası 15 gün sonra aynı yere geleceğiz, yinemi kapanacaksın ?
    Batık ekonomin 15 günü bırak 5 gün kapanmayı kaldıramıyor.
    Dünyaya inip gerçekleri görmek lazım, Asgari ücretten vergiyi kaldıramayan bir ülke 15 gün kapanmanın maliyetini neyle karşılayacak

Göksel Gümüşdağ: 4 hakem sahaya tekrar çıkarsa takımımız maça çıkmayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Hakem sahada yok maç kaldığı yerden devam edecek

Psg’li oyuncuları tebrik etmek lazım özellikle neymar’i çok iyi tepki gösterdi hakeme

Cafe Trend&amp;Trade - IV

TFF Başkanı Nihat Özdemir, ırkçılık tepkisi gösteren Medipol Başakşehir'in haklıyken haksız duruma düşmemesi için PSG maçını tamamlamasını istediklerini söyledi

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ömer Çelik: (CHP'deki taciz iddiaları) 'Alice harikalar diyarında' lafına verilecek en iyi cevap, partinizin içinden geçmekte olduğu bu alaca karanlık karşısındaki suskunluğunuzdur
    Alacakaranlıkmış.. Konu hepkaranlık..

Sayfa 683/1002 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •