Sayfa 683/882 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 5,457 - 5,464 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. [QUOTE=KAYA;6834240]
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biliyorum geç oldu ...bir yeri güzelleştiren de bozan da oradaki insanlardır...bir olimpik havuza biri sıçarsa hiç bir ALLAH ın kulu o havuzda yüzemez...işte telegramda da birilerinin işi gücü sayfaya sıçmak idi...sonunda da orayı lağıma çevirdiler...oralardan kimseye pek fayda gelmeyecek görünüyor...

Bir genç Lübnanlı Arap adam, Sosyal Sayfasında şöyle yazmış:

"Japonya'daki beş yıldızlı bir otelde konuğum idim ve kaldığım otelin havuzundayken, havuzda sadece ben vardım ve suyun altında işeyiverdim, aniden... su pembeye döndü ve alarm çalıştı, çalışanlar geldi ve beni havuzdan çıkardılar, sonra bana suyunu boşaltacaklarını ve havuzu temizleyeceklerini söylediler ve otelin önemli bir işlevini bozduğumu söylediler.

Resepsiyondaki görevli pasaportumu verdi ve otelden ayrılmamı istedi. Oteli terk ettim ve alternatif aradım ve herhangi bir otele girdiğimde, resepsiyonist pasaportuma baktı ve bana dedi ki: "Üzgünüz, sen... ah... ve beni kabul etmediği için özür diledi.. ve böyle devam etti... Hiçbir otelde kalamadım, bu yüzden elçiliğe başvurdum.

Bir yüzme havuzu olmayan bir otel önerdiler bana... Japonya'dan ayrılırken, pasaport memuru pasaportumu damgaladıktan sonra bana "Dersini aldığını umarım" dedi.
    umuyorum ki bizim forum yöneticileri de birilerinin pasaportunu eline tutuşturur...telegram sayfasını lağıma çeviren biri buraya da sırf sataşmak ve burayı kirletmek için geliyor...bakalım bizim moderatör medwing dostumuz ne zaman bu kirlenmeye dur diyecek ???
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. keko zırlama be iyi hikaye alıntılarsınız anca siz yok borsacı dede hissesi yok düşük sermaye lotu az he koskoca borsada bir tek berkosan var bu şartları taşıyan yok piyasa değeri falan kaç tane var bunun gibi piyasa değeri olan anca böyle gerçekleri biri yazmasın buarada hüküm sürmeye devam edelim peşinde olursunuz merak etme sizin inadınıza 10 tane daha hesap açar gelirim kaybolup gideceksiniz buralardan da

3. son dönemde hisse yeşil olunca höstad yorumları yapıp 2 çizgi çekmekle olmuyor bu işler yeğennn

merak etmeyin hissenin dönüşünü gördüğüm an yazacağım siizn gibi amatörce yorum yapmıyorum ben

4.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    keko zırlama be iyi hikaye alıntılarsınız anca siz yok borsacı dede hissesi yok düşük sermaye lotu az he koskoca borsada bir tek berkosan var bu şartları taşıyan yok piyasa değeri falan kaç tane var bunun gibi piyasa değeri olan anca böyle gerçekleri biri yazmasın buarada hüküm sürmeye devam edelim peşinde olursunuz merak etme sizin inadınıza 10 tane daha hesap açar gelirim kaybolup gideceksiniz buralardan da
    Ben senin maksadını anlayamadım kağıt ne zaman guzellesmeye başlasa ikiniz ortaya çıkıp didisiyorsunuz ve su izlenimi uyandiriyorsunuz baskalarinin değirmenine su yaşıyormuş gibi gidin özelden kavganizi yapın havuzu pislemeyin bu sözüm ikiniz içinde gecerli

5. akın seni daha çok üzerler investinge yorum yapan adamsın sen ya ne anlatıyorsun havuzu kirletene kirletti piyasa boğayken verilen gaz fomodan başka birşey değildi
    ayrıca hissenin güzelleşmesi bir gün yeşil yakmasına mı bağlıyorsun komik olmayın

6. https://www.youtube.com/watch?v=qpuYYakKYSw

bu arkadaş da amerikadaki enflasyon verisinin olumlu geldiğini , dolayısı ile eylül ayında piyasaların fed ten faiz indirimi beklediğini ,bu beklentiler ile birlikte kripto ,borsaların olumlu etkilendiğini anlatıyor...güzel bilgiler var bu videoda...yakında amerika da faiz indirir diyorduk... piyasalar canlanıyor....berkosan ihracatçı yapısı ile bundan maximum faydalanacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. https://www.youtube.com/watch?v=zl7f_HjF-Jc

bu uzman da bu yıl amerikanın üç kere faiz indirmesi beklenirken bunun bir adet ile sınırlı olmasını bekliyor...ikinci bir konuda dolar kurunun bu seviyelerde kalması ekonomimizi bitirir...reel sektörü bitirir diyor...dövizin çıkması gerektiğini vurguluyor...bunu bir çok ekonomist de dile getiriyor...bunu biz de aylar önce söylüyorduk...

o yüzden de berkosanın dayandığı iki ayaktan birisi ihracat bir diğeri de kur idi...bu iki ayakta da olumlu gelişmeler olmaya devam ediyor...ileride bu iki ayak da güçlenecek...

8. tek tutulacak dalın faiz mi kaldı köylü keko yine şunu bildik bunu bildik havaları teknik bilginiz olmadan böyle milletin karlarını eritirisiniz işte senin gibi aklı melekesi yerinde olmayanları takip edip değer verenlerde bir gün anlayacak balon olduğunuzu

gerçek analistler bir süre daha şöyle 6-7 ay en az faiz indirimini unutun diyor git iris cibre takip et
    attığının biri çoluk çocuk dediğin kategoride diğeri de senin gibi yaşlı

Sayfa 683/882 İlkİlk ... 183583633673681682683684685693733783 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •