[QUOTE=KAYA;6834240]

Originally Posted by
keko
biliyorum geç oldu ...bir yeri güzelleştiren de bozan da oradaki insanlardır...bir olimpik havuza biri sıçarsa hiç bir ALLAH ın kulu o havuzda yüzemez...işte telegramda da birilerinin işi gücü sayfaya sıçmak idi...sonunda da orayı lağıma çevirdiler...oralardan kimseye pek fayda gelmeyecek görünüyor...
Bir genç Lübnanlı Arap adam, Sosyal Sayfasında şöyle yazmış:
"Japonya'daki beş yıldızlı bir otelde konuğum idim ve kaldığım otelin havuzundayken, havuzda sadece ben vardım ve suyun altında işeyiverdim, aniden... su pembeye döndü ve alarm çalıştı, çalışanlar geldi ve beni havuzdan çıkardılar, sonra bana suyunu boşaltacaklarını ve havuzu temizleyeceklerini söylediler ve otelin önemli bir işlevini bozduğumu söylediler.
Resepsiyondaki görevli pasaportumu verdi ve otelden ayrılmamı istedi. Oteli terk ettim ve alternatif aradım ve herhangi bir otele girdiğimde, resepsiyonist pasaportuma baktı ve bana dedi ki: "Üzgünüz, sen... ah... ve beni kabul etmediği için özür diledi.. ve böyle devam etti... Hiçbir otelde kalamadım, bu yüzden elçiliğe başvurdum.
Bir yüzme havuzu olmayan bir otel önerdiler bana... Japonya'dan ayrılırken, pasaport memuru pasaportumu damgaladıktan sonra bana "Dersini aldığını umarım" dedi.
umuyorum ki bizim forum yöneticileri de birilerinin pasaportunu eline tutuşturur...telegram sayfasını lağıma çeviren biri buraya da sırf sataşmak ve burayı kirletmek için geliyor...bakalım bizim moderatör medwing dostumuz ne zaman bu kirlenmeye dur diyecek ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri