Kahveleri kapatırsanız, bilumum okey, yanık kumarbazları gelir borsaya....
İşte ÇİN GRİBİ'nın bir başka sonucu...
bir tavan, sonra taban....
![]()
Kahveleri kapatırsanız, bilumum okey, yanık kumarbazları gelir borsaya....
İşte ÇİN GRİBİ'nın bir başka sonucu...
bir tavan, sonra taban....
![]()
Nefes kesti cidden.
30 uzeri alanlar icin kv uzuldum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adeta bir insan yiyen. Kemik sindiren, beden eriten.
Daha önce de yazdım. Öyle hevesli olmamalı. Hevesli ve anlıkçıysan, belki o gün "şans" eseri kazanırsın ama sonra muhakkak onu ve fazlasını geri alır piyasa.
Şimdi biz ne yaptık? 20-30 tl arasına geldik. Bir daha 15'lere geri gelir mi bilmiyorum. Ama benim beklentim, kendi yatırımım adına şu: Önce, önümüzdeki 2 yıl şu 20-30 tl arasını bir sindirelim. Bu fiyatlara alışalım. Bilançomuz, rakamlarımız, karlarımız bu fiyatlarla uyumlu hale gelsin. Sonrasında oranın da 3 katını konuşuruz. Ama önce bir sindirelim. Dünden bugüne değil, bugün öğlenden bugün akşama değil, yarına değil, 2 yıl sonraya. Kedi gözü gibi.
...
Kordsa evvelden beri takibimde olan ve beğendiğim bir kağıt ancak ne oldu da 15 liralarda gezerken birden 30 liralara geldi anlayamamıştım. Bugünkü hareketlere bakarsak tahtacının işiymiş gibi gözüktü bana. Kağıdı ne kadar beğensem de yatırımları belli edeceği kar belli. O yüzden özellikle şu sıralar temkinli olmakta fayda var diye düşünüyorum. Ne zamanki benim düşündüğüm seviyelere gelir, o zaman alıma geçebilirim.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Çok bilseydim çulsuz değil milyoner olurdum.
Bu hissede bugün anladık ki takas -alici -satici hikaye.dün OYAK 29.15 ortalama ile tavan fiyattan ne bulduysa aldı,nerdeyse 900.000 lot.bugün ise işlem miktarı sadece 23.000 lot) .
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizde öğrenirsiniz zamanla...
Temmuz, agustos ayında 11-12lerde çok gonderimiz var ucuz diye, o zamanlar bundan bir sey olmaz sabancı hissesi diyorlardı...
Güzel yatırimları var, gelecegi parlak, ancak bu yatırimlar bu beklentiler yeni ortaya çıkmadı, 15 tl den 8 tl ye düserkende bu fabrikalar bu beklentiler vardı !!!
Elbette yine yükselecek, ama nereye düser, ne kadar bekler bilemezsiniz...
Ucuz o kadar hisse varken ve onlar giderken siz burda yükselmesini beklerseniz o zaman daha iyi anlarsınız ne demek istedigimi...
Şirketten bir haber gelmedi sasanın peşine takıldı gitti, o taban olunca bu da düstü, o düserse bu da düşecek, yani yükseliş 20 tl den sonra kendi dinamikleriyle degildi..
Şu an için bu hisse 30 tl ye pahalı, sasa da 50 tl ye pahalı, benim görüşum.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri