Bende diyorumki bu kağıt o yüklü mallar nedeni ile gitmiyor, götürülmüyor. Ancak bir süre daha tutarlar dahada tutamazlar 1. Dönem verileri ile ilgili hala çok pozitifim
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''
Görende zannedecekki doğan holdingin tüm hisselerini bizden çıkanlar yükseltti.Demekki herkes bir bahane bekliyormuş.Sn kitapci0 hoşgeldiniz.
Sn.Kazançkapısı nerede kaldın her gün paylaşıyordun pastayı ben yokken e hadi görelim şu pastamızı lütfen....
Üstadım sözüm kesinlikle size karşı değil yanlışım olduysa affola. Sadece bugünkü düşüşe sitemindi.
Kitapci gittiğin yerlerde döktürmüşsün burada pek yazmıyorsun
Valla yazılacak fazla bir şey yok bekleyebilen kazanır, yalnız tedirgin olduğum bir şey var
Hayırdır kitapçı
Yazdığım hisseler de beni takip edenleri görüyorum, zamanlamayı doğru yapamazlarsa , sabırlı olamazlarsa zarar ederler diye korkuyorum, hani bizde yerleşmiş bir söz vardır ve doğrudur
Nedir ki o doğru olan söz
İmamın yap dediğini yapacaksın yaptığını yapmayacaksın
Saçmaladın kitapçı imam yap dediğini yapar zaten doğruysa niye yaptığını yapmayalımki
Hayır saçmalamadım imam yap dediklerini kur'an' a hadis-i şeriflere dayandırır veya alimlerden alıntı yapar, onları söyler
E tamam o zaman işte okuduklarını da yaşar imamlar
Yok öyle olmaz oralardan okuduklarını söyler , ama kendi nefsine hükmedebildiği kadar islamın hükümlerince yaşar , e o da insandır ve nefis taşır , yani yanlış yapar.... YTD
bugün kü durdo sayfasındaki yazımdır, şimdi arkadaşlar aldık diyorlar ben ne yapıyım
"Eğer dikkatli olmazsanız gazeteler mazlumlardan nefret etmenizi, zalimleri ise çok sevmenizi sağlar."
Malcolm X
Yer İmleri