Sayfa 684/884 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Bilanço ortaklara hayırlı olsun. İnşallah 2021'de 2020 karlılığını geçeriz.
    YTD

2. bilançoyu beğendim.. tahminimin bir tık üzerinde geldi.. Geçen senenin ilk çeyreğine göre gayet olumlu hayırlı olsun ortaklara

3. Bilanço güzel olunca yazacak çok şey çıkmıyor anlaşılan, ytd.

4. Bilançoda temettüde herkese hayırlı olsun.

Satışlar tahminime yakın net kar tahminimin bir miktar altında gelmiş. ( 350-370 beklentim mevcut idi )
    Brüt karda beklediğimiz baskı gerçekleşmiş. Ancak net kara inerken beklentiden biraz fazla harcamışız karı. Yinede piyasa beklentisinin çok az üstünde. Nötr diyebiliriz.
    Vesbe ilk çeyrek genelde diğer çeyreklere göre daha az kar açıklıyor herkesin malumu.

Önümüzdeki çeyrek ne bekliyoruz ? Şahsen;
    -Son çeyreğe yakın belki daha iyi ciro bekliyorum.
    -Emtia fiyatları daha da zorlayacak.
    -Stoklara göz atmakta fayda var. (İlk madde malzeme artışı mevcut )
    -Şirket maliyetleri azaltıcı ne gibi çalışmalar yapar. Argeyle ince saç kullanımı vb. İlk madde ve malzemeyi ilk çeyrek arttırması güzel hamle..
    -Yurt içi talep hala canlı. Yanına güçlü ihracatı koymaya devam edeceğiz.
    Verileri takibe devam.
    3 gün tatil var faaliyet raporunu didik didik edip yatırımcı ilişkileriyle yine iletişimde fayda var.

Herkese tekrar hayırlı olsun.
    Son düzenleme : fekonomig; 23-04-2021 saat: 01:33.

5.  Alıntı Originally Posted by fekonomig Yazıyı Oku
    Bilançoda temettüde herkese hayırlı olsun.

Satışlar tahminime yakın net kar tahminimin bir miktar altında gelmiş. ( 350-370 beklentim mevcut idi )
    Brüt karda beklediğimiz baskı gerçekleşmiş. Ancak net kara inerken beklentiden biraz fazla harcamışız karı. Yinede piyasa beklentisinin çok az üstünde. Nötr diyebiliriz.
    Vesbe ilk çeyrek genelde diğer çeyreklere göre daha az kar açıklıyor herkesin malumu.

Önümüzdeki çeyrek ne bekliyoruz ? Şahsen;
    -Son çeyreğe yakın belki daha iyi ciro bekliyorum.
    -Emtia fiyatları daha da zorlayacak.
    -Stoklara göz atmakta fayda var. (İlk madde malzeme artışı mevcut )
    -Şirket maliyetleri azaltıcı ne gibi çalışmalar yapar. Argeyle ince saç kullanımı vb. İlk madde ve malzemeyi ilk çeyrek arttırması güzel hamle..
    -Yurt içi talep hala canlı. Yanına güçlü ihracatı koymaya devam edeceğiz.
    Verileri takibe devam.
    3 gün tatil var faaliyet raporunu didik didik edip yatırımcı ilişkileriyle yine iletişimde fayda var.

Herkese tekrar hayırlı olsun.
    değerli bilgileriniz için teşekkürler

1 lota ne kadar temettü ödemesi var

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    1 lota ne kadar temettü ödemesi var
    Mayıs 30 ta 1,193 kuruş(1.taksit olarak)
    OMAHALI

8. Temettü beklentilerin aşağısında kaldığında çoğu kişi yatırım yapılacak dediğinde, keşke demiştim bilanco da bakalım dedim ve yanılmadım.

Temettü verebileceği parayı vestele verilmesi bence daha yüksek ihtimaldi ve
    580 mn vestel verilmiş. Vestel hisse sahibi ise bizler de hisse sahibiyiz. Şirket iyi işler iyi bunlara lafım yok.yatırım yapıyor ona da tamam. Ancak aynı zamanda hisse sahibiyim olumsuzlukları belki sizler kadar görmezden gelemiyorum.

Alıntı Originally Posted by coletta Yazıyı Oku
    Ben de şeytanın avukatlığını yapayım, yatırım sonrası 1 ila 1.2 mlyr arasi dağıtım yapılabileceğini hesaplamıstık ama miktar 800 mn oldu.

Bakalım aradaki 200 ile 400 mn luk fark dediğiniz gibi yatırım harcamasına mı gidecek, yoksa rekor temettü açıklayan vestel e avans mı verecek. Bekleyip göreceğiz.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 684/884 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •