Sayfa 684/808 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 6460 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Günlük viop ticarethanesi

1. Pala 125543 üstünde açtı.. Tabi riske girip dün almak lazımdı long tarafı..
    Olurda poza girerseniz referans değeriniz bu..
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

diğer topikte yazmışlar 122 gelirse vs diye buradanda yazayım 125543 de o iş gerçekleşmiş pala neyi tutmaya çalışıyor anlamış değilim..
    ayrıca benden size tavsiye uzun vade bakmanın bir anlamı kalmadı hele ki şu zamanda timsah tarzı para kazanılacaksa çok kısa bakmnak gerekir maalesef..
    ona da benim ki yemiyor...
    MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Koç ta longum kısa mart vade.. Referans değeri 17..bunun bir alt denemesi daha bu hisseyi yukarıya maalesef çıkarmaz..
    1701 günlük değeri ve spot seviyesi.
    Şiddetle takip gerektirir

benim sistemden koç

3. 1057 den kelli ilk hedef verdiğim değer olan 1143 şu zamanda artı 4 de olmasına rağmen gerisi size kalmış.. 1143 üstü kalıcılık lazım

15,2 den beri short tuttum ama bilanço etkisi vs yüzünden mavi yükselen dip çizghisinde mart vade 100 adet thy yi 1495 fiyatından bozdum....
    şimdi gelip size ahkam mı keseyim analiz mi yapayım
    1395 1057 bantına diğer forumda sıkışacağını söylemiştim ama bende forum yazılarından etkilenip yok bilanço yok doluluk vs(
    etkilendik bozduk...
    ne diyeyim ki..
    orada yok artık vs dediler emme 10,57 geldi sonuçta..

sistem derki..
    11,43 üstüne atmadan bir tepki çıkışından bahsedilemez...yani fiyatın buraya oturması gerekli ve ben bu hisseyi pala çakallık yapmazsa 12. ay vadeye eklemek istiyorum..

4. Bahsettiğim 4 madde hala önemli.. 27.3 bacağı çalışmış bulunuyor.. Yükseliş kanalı da referans olarak 2794..
    Günlük kapanış takip edilmeli.
    27.3 kale gibi durmalı

lanet olsaı hisse gene aynı hareketi yaptı ve benim gibi short düşünen bir çok kişiye zarar ettirdi..
    kısa periyotta işlem yaptığım için doğru düzgün para kazandırmadı short tarafında..
    bana long tarafı hep balon geldi bu hissenin..35 36 olacak diyenlerle doluydu forum 31 dedi kaldı..kademeli davranılsa acele edilmese ve alım 15 dakikalığa göre yapılsa kesinlikle ilk verdiğim karar olan shorttan para vardı..önemli olan parayı yönetebilmek strateji geliştirmek...ama inanın hiç ınandırıcı gelmedi çıkışı halende gelmiyor..
    benim sistemde aselsan...
    1-180 dakikalık periyotta kullandığım indikatör değişkeni 2486 ya kdaar çalışan çıkış yönlü bir destek yayı ve alanı sunmakta..
    2- saatlik bakıldığında da daha önce de sürekli bahsini geçtiğim 2794 değeri sonun da kırılmış bulunmakta her ne kadar yukarı atak yapılsa da denemelik bu değerin üstünde duramayacağına aartık görmek istiyorum..
    3-saatlik indikatör değişkeni referan değer olarak 27,29 oalrak göstermekte...bunun altında kaldığı sürece de 2537 ye kadar bomboş bir alan bir arazi tarla aartık ne dersen o bulunmakta...
    4-aselsan grafiği tersten bakarsanız bu hisseye niye kafa taktığımı anlarsnınz..

5. lütfen belirttiğim değerlere dikkat..

6. 17 deki hayati önlemi paylaşayım şurada..

7. NE DEMİŞTİK 125563 KIRILDIKTAN SONRA O İŞ BİTMİŞ DEMİŞTİK..
    ŞİMDİ LONGA NİYETLENENLERE SÖZÜM GENİŞ ÇRÇEVEDE TÜM VADELİLERE BAKILDIĞINDA GÜNLÜK -123000 CCİ SEVİYESİNDEN TEPKİ GELMİŞ..ÖENMLİ OLANDA BU VE ORAYA KADAR DA DENEME DAHA YOK..
    SAATLİK TE DE 840000 BORSA SEVİYESİ -320000 LERDE OLDUĞU İÇİN MEVCUT CCİ DEĞERİ İÇİNDE ORAYA DA UZAĞIZ..YANİ..ENDEKS ARAFTA..NE SHORT OLURUM NE DE LONG..

Sayfa 684/808 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •