lanet olsaı hisse gene aynı hareketi yaptı ve benim gibi short düşünen bir çok kişiye zarar ettirdi..
kısa periyotta işlem yaptığım için doğru düzgün para kazandırmadı short tarafında..
bana long tarafı hep balon geldi bu hissenin..35 36 olacak diyenlerle doluydu forum 31 dedi kaldı..kademeli davranılsa acele edilmese ve alım 15 dakikalığa göre yapılsa kesinlikle ilk verdiğim karar olan shorttan para vardı..önemli olan parayı yönetebilmek strateji geliştirmek...ama inanın hiç ınandırıcı gelmedi çıkışı halende gelmiyor..
benim sistemde aselsan...
1-180 dakikalık periyotta kullandığım indikatör değişkeni 2486 ya kdaar çalışan çıkış yönlü bir destek yayı ve alanı sunmakta..
2- saatlik bakıldığında da daha önce de sürekli bahsini geçtiğim 2794 değeri sonun da kırılmış bulunmakta her ne kadar yukarı atak yapılsa da denemelik bu değerin üstünde duramayacağına aartık görmek istiyorum..
3-saatlik indikatör değişkeni referan değer olarak 27,29 oalrak göstermekte...bunun altında kaldığı sürece de 2537 ye kadar bomboş bir alan bir arazi tarla aartık ne dersen o bulunmakta...
4-aselsan grafiği tersten bakarsanız bu hisseye niye kafa taktığımı anlarsnınz..
Yer İmleri