Iki ambalaj firmasi bakab gedza keyifli bir rakabet var bizimki bugun biraz nazlı.)
Iki ambalaj firmasi bakab gedza keyifli bir rakabet var bizimki bugun biraz nazlı.)
cıty otkarda 30 k ekside,deucheye virman değil.
sabırlı olana thy, her geri çekilme alım fırsatı.
Amacım küçük yatırımcının kazanması gibi yazılara inanarak asla alım satım yapmayınız sonu eninde sonunda hüsran olacaktır , yatırım danışmanlığı yetkisi olmayan kişilerin al sat tavsiyesi vermesi hem yasal değildir hemde itibar edilmemelidir . Forumumuzun boyle bir amaci yokken yatırımcıyı kazandırma görevini kimse kendinde görmemelidir .
Olması gereken ise; bir temel ve teknik analiz çerçevesinde fikir beyan edilmesidir, sizlerde bu yorumlara bakarsınız kafanıza yatan olursa kendi bilgi ve birikimiminizle birleştirerek alım yapıp yapmamaya karar verirsiniz . Bu yüzden körü körü kimsenin al sat tavsiyesiyle işlem yapmayınız bu konuda al sat tavsiyesinde bulunanları yönetime bildir ile bize iletiniz. Yatırımınızı riske atmayın kendiniz karar verin
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri