Sayfa 684/1004 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    2 aya yakındır yatay piyasa olmadı.

haliyle sistemlerin bu kadar yüksek terse kalması imkansız.

benim sitem buna yatay diyor şef ama malumunuz aşağı periyotlara inince durum öyle olmuyor.!

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    hacimsiz algo sıkıntı hacim dayalı algo sıkıntı hocam...
    2 kombinim var sizin diğer konulardan bakarak tradingwiev yaklaşımını da işin içine katıp O DONAN matrikste bir iki çalıştırıyoruz birşeyler.!!
    işlem hacmi olayı son 2 aydır ciddi sıkıntı ama.!!
    sistem ok verse de bazı yerlerde insan gözü de bunu arıyor meela endeks 1334 leri dip yaparken bu bariz orta da idi ama işte insan oğlu.!
    Matriksi bırak hocam ya iq ya da ideal.
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    çok büyük yanlış yapmıssınız yanlış anlamayın ben 0,64 kredi ile yapışmıştım.!!!(nakit bilerek almadım)
    kaçırmayaaksın aga..!!
    mesela araba İNAN BORSA DAN DAHA ÇOK GETİRİYOR 2 ARABAM VAR 2. aldığım araba son 2 ay da %30 yapmış.!!
    neye göre kime göre.!!
    Evet sinirle is yapmamak lazım nasip diyelim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    hacimsiz algo sıkıntı hacim dayalı algo sıkıntı hocam...
    2 kombinim var sizin diğer konulardan bakarak tradingwiev yaklaşımını da işin içine katıp O DONAN matrikste bir iki çalıştırıyoruz birşeyler.!!
    işlem hacmi olayı son 2 aydır ciddi sıkıntı ama.!!
    sistem ok verse de bazı yerlerde insan gözü de bunu arıyor meela endeks 1334 leri dip yaparken bu bariz orta da idi ama işte insan oğlu.!
    haziran ayıda yatay değildi . ama sistemler yamulmuş olabilir 6.cı ayda günü eksi kapayıp endeks. gün başlangıcı artı gap oldu. vs.

ama temmuz ve ağustoz güzel geçti aşşağı yukarı 20 bin puanlık hareketler oldu iki ayda.

hacim yaz aylarında sıkıntı zaten vadelide tutup 500 600 üzeri kontrat bağlayamıyorsun 100 bile kasar. bu sistem çalıştırma işinde en kötü senelik getiriyi kafadan kabulleceksin. bana göre böyle.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    yok efendim abd verileri çok iyi enflasyon gelecek faiz artacak, tapering başlayacak vs elli tane hikaye. her gelen veriye altın sürekli satış yiyor. tamam abi azalt tahvil alımını çek faizi yukarı? küresel krizin fitilini ateşleyin hadi. ama o ateşte gelişmiş-gelişen tüm ülkeler hepiniz yanarsınız.

bu işin sonunda sarı adam biden'ı yer en başta.

5. Yalandan sallıyor zalım, mazut mu bitti lem
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    156 ya degemezse 154 gormelı yoksa çope atarım bu sıstemı aradakı sayıyı kabul etmem
    sıstem kendını çope attırmadı......nosce kısmet bak bugunde geldı..istenen yere
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. Akbnk %-1.70
    yonca direniyor para oraya girdiği için bırakırlarsa 9.20 altı graftaki formasyon da sinyal gelir .

8. sistem bakışı dün 1525 50 de sat anında reverse long şimdi de 1540 altı seanslık kapanış öncesi 4 skordan 2 si satta.!!

Sayfa 684/1004 İlkİlk ... 184584634674682683684685686694734784 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •