Matriksi bırak hocam ya iq ya da ideal.Evet sinirle is yapmamak lazım nasip diyelim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haziran ayıda yatay değildi . ama sistemler yamulmuş olabilir 6.cı ayda günü eksi kapayıp endeks. gün başlangıcı artı gap oldu. vs.
ama temmuz ve ağustoz güzel geçti aşşağı yukarı 20 bin puanlık hareketler oldu iki ayda.
hacim yaz aylarında sıkıntı zaten vadelide tutup 500 600 üzeri kontrat bağlayamıyorsun 100 bile kasar. bu sistem çalıştırma işinde en kötü senelik getiriyi kafadan kabulleceksin. bana göre böyle.
yok efendim abd verileri çok iyi enflasyon gelecek faiz artacak, tapering başlayacak vs elli tane hikaye. her gelen veriye altın sürekli satış yiyor. tamam abi azalt tahvil alımını çek faizi yukarı? küresel krizin fitilini ateşleyin hadi. ama o ateşte gelişmiş-gelişen tüm ülkeler hepiniz yanarsınız.
bu işin sonunda sarı adam biden'ı yer en başta.
Yalandan sallıyor zalım, mazut mu bitti lem![]()
Hamdım Piştim Yandım
Akbnk %-1.70
yonca direniyor para oraya girdiği için bırakırlarsa 9.20 altı graftaki formasyon da sinyal gelir .
sistem bakışı dün 1525 50 de sat anında reverse long şimdi de 1540 altı seanslık kapanış öncesi 4 skordan 2 si satta.!!
Yer İmleri