Sayfa 684/2317 İlkİlk ... 18458463467468268368468568669473478411841684 ... SonSon
Arama sonucu : 18532 madde; 5,465 - 5,472 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. D A D A Ş B E Y 
    @_dadasbey
    ·
    15s
    Bill Gates
    "Yakın zamanda zombi ( Kuduz) benzeri bir hastalığa maruz kalacağız. Hep ilk uyaran ben oldum yine uyaracağım" Diyor.

Peki Neden Bir Tane Dünya Lideri de Çıkıp Sen Bunu Nereden Biliyorsun Demiyor ?
    Bu doğru işte. Zombi filmleri 40-50 yıldır yapiliyor.
    @erefefik

2. metin cihan
    @metcihan
    ·
    10s
    bakar mısınız
    @nurettincanikli
    hâlâ sizi engellememişse sorar mısınız oğlu ve yeğenleri askerlik yapmış mı? aile grubunda “canikliler askerlik yapmaz” diye övünüyorlar. bu adam milli savunma bakanıydı. paravan şirketiyle bakanlıktan ihale aldı. danışmanlarıyla devleti hortumladı.
    Böyle adilik olmaz. Öyle bir hesap sorulmalı ki, ibreti aleme örnek olsun. Yoksa devlet ayakta duramaz.
    @erefefik

3. https://www.ensonhaber.com/amp/gunde...k-icin-gorustu

TV100'de yayınlanan Taksim Meydanı'nda gazeteci Şaban Sevinç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile CHP'li bir vekilin yaptığı görüşmenin ayrıntılarını paylaştı.

"Kemal Bey'in Türkiye'de kazanma şansı yok"
    Sevinç, "Sayın Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı adayı olma hevesini kendisini görmeye gidenlere ifade ediyor." dedi.

Sevinç ayrıca, Abdullah Gül'ün Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına dair, "Kemal Bey'in Türkiye'de kazanma şansı yok. Bu ismi konuşulanların hiçbiri olmaz. Bu makam çocuk oyuncağı değil." dediğini de aktardı.

"CHP'liler size oy vermez, tepkililer"
    Gül'ün, CHP'li vekiller diyaloğunu anlatan Sevinç şunları söyledi:

CHP'li vekil: Efendim sizin adaylığınız da konuşuluyor... Ama bizim partililer size oy vermez, size çok tepkililer.

Gül: Niye vermesinler, Tayyip'e mi verecekler?

CHP'li vekil: Tayyip'e oy vermezler ama oy kullanmaya gitmezler.

Gül: O zaman Tayyip'in devam etmesini istiyorlar.
    CHP iktidar olsa Türkiye'yi bu kadro ile mi yönetecek?"
    Sevinç, o konuşmada Gül'ün şunları söylediğini de aktardı:

"Kemal Bey'in Türkiye'de kazanma şansı yok. Bu ismi konuşulanların hiçbiri olmaz. Bu makam çocuk oyuncağı değil. Beypazarı Belediye Başkanlığı Cumhurbaşkanlığı için referans olmaz. CHP iktidar olsa Türkiye'yi bu kadro ile mi yönetecek? İçlerinde eski Hazineci, birkaç bürokrat bir iki var."
    @erefefik

4. Irak Parlamentosunun çevresinde çatışma çıktığı iddia ediliyor.
    Şiiler arasındaki bu çatişmalar Iran'in icine sirayet eder. Başrolde Sadr görünse de, Ayetullah Sistani son sozu soyler. Bir de Heekim var. Sistani'nin açıklamaları İran'ı karıştırabilir. Eş zamanli Tebriz de karisabilir. Iran atesle oynuyor.
    @erefefik

5. Sayın Abdullah Gül ;Kürt
    Açılım saçılım rezaletleri sırasında, biz bu meseleyi çözmezsek yarın birileri ülkenin ortasından sınırı çizer ve bu meseleyi halleder dediğinizi ben çok net hatırlıyorum. Siz bu kabul edilemez beyanı Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı iken vermiştiniz.
    @erefefik

6. Arnavutluk
    Thodex Kripto Para Borsasının Kurucusu Fatih Özer Yakalanmıştır.
    @erefefik

7. İsmail Saymaz
    @ismailsaymaz
    ·
    13d
    ORC’nin dünkü verilerine göre AK Parti İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli ve Trabzon’da en az yüzle 30 oyla birinci parti.
    Ki ORC, bügünlerde muhalif bir kuruluş sayılabilir.
    Erken ve kolay zafer sarhoşluğuyla ayakları yerden kesilen muhalifler için umarım uyarıcı olur.
    @erefefik

8. Bloomberg HT
    @BloombergHT
    ABD'nin stratejik petrol rezervi 38 yılın en düşük seviyesinde.
    @erefefik

Sayfa 684/2317 İlkİlk ... 18458463467468268368468568669473478411841684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •