Sayfa 685/1000 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...ineye-2674982/

egitime 10milyon artış
    diyanete 3milyar artış
    cumhur başkanlına 2 milyar
    söylenecek ne söz kaldı
    https://www.google.com/url?sa=t&sour...W_u-jaEpAa4I5z
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    A haber tam hükümet destekçisi kanal, ajan falan demiş. Bu haberler Brunson'ın bırakılmayacağına işaret.

Neredeyse tüm seçmenin izlediği bu kanallarda negatif haberler yapılıp ajanı bıraktık mı diyecekler?
    bunların sagı solu belli degil damat mc eleştiren ya cahil ya ihanet dedikten sonra kayın peder mc kovmadımı
    faiz artışı öncesi reis cıkıp hayt huyt edip faziz artışı olmayacak imajı vermedimi 30 kurş 1 dakkada dövizi yükseltmedimi

bunların yaptıgı manipilasyonu kralı gelse yapamaz

3. Trump: FED başkanı Powell'ı kovmayacağım.

Borsalardaki düşüş FED kaynaklı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    bunların sagı solu belli degil damat mc eleştiren ya cahil ya ihanet dedikten sonra kayın peder mc kovmadımı
    faiz artışı öncesi reis cıkıp hayt huyt edip faziz artışı olmayacak imajı vermedimi 30 kurş 1 dakkada dövizi yükseltmedimi

bunların yaptıgı manipilasyonu kralı gelse yapamaz
    aynı şeyi düşünüyorum. hatta bu sefer ben konuşursam tekrar yemeyebilirler. medya üzerinden yapalım bile demiş olabilirler gibi geliyor. medya dediysem lafın gelişi tabi.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Merkezin dövizi kalmayınca nereye gözlerini dikecekler !
    önce para basıp onu bunu kurtaracaklar, verdikleri yardım karşılığında onun bunun hissesini hazineye devredecekler, bes işsizlik fonu vs. cukkalayacaklar...

belki bir iki sene daha idare edecekler. bu süre dolarları ucuza cukkalamak için uygun...

ondan sonra fed faiz arttırımlarına son verirse altın yükselmeye başlar. tam da suyun geminin kamaralarını yutmaya başladığı zaman fiziki altın zamanı olacak...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Whıte house reached deal wıth turkey to release pastor: Nbc

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Yarın ki mahkeme formalite gibi, hakimlerin kararı gıyabında veriliyor zaten

WHITE HOUSE EXPECTS PASTOR RELEASED BY TURKEY IN DAYS: NBC

Karar verin

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 685/1000 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •