Sayfa 685/1000 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Sıkı takipçisiyim abi. Siz yine sayısalcıymışsınız. Zaten mühendislerden çok iyi finansçı oluyor nedense. Ben sözelciyim. Bazı şeylerin matematiğini oturtmam zaman alıyor
    Türkiye sözelcilerin ülkesi...Güzel konuşcaksın, mimiklerin olcak sürekli, el kol hareketleri...Karşı taraf direk ikna oluyor..İçerik önemli değil : )

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Sıkı takipçisiyim abi. Siz yine sayısalcıymışsınız. Zaten mühendislerden çok iyi finansçı oluyor nedense. Ben sözelciyim. Bazı şeylerin matematiğini oturtmam zaman alıyor
    Forumu doğru amaçla kullanırsak sayısalcı sözelci fark etmez, zamanla ciddi bir bilgi birikimi kazandırıyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3. Tcmb'nin Londra swap faizlerinin kontrollü olarak azaltılmasına izin vermesine karşılık olarak , short pozisyon taşıyan 2 büyük kurumdan birinin jest yaparak piyasaya düşük fiyattan dolar likiditesi verdiği iddia ediliyor.

Tcmb barışmak için bir tabak kabak tatlısı götürdü Londra'ya , Londra'da aldı yedi içine zencefil koyup geri getirdi.

Ama sulh olur mu? Onu bilemeyiz.

Çünkü margin call'a düşen jpm hala aç ve kızgın. Ona kimse tatlı ikram etmedi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin

4. Bir sey sormak istiyorum. Swap daki bu tutum degisikliginden sonra son 2 aksamki gibi dolarda saat 18 den sonra gevseme olur mu?

5. Bir taraftan, yurt içi yerleşiklerin döviz birikimi sürekli artıyor(yaklaşık 20 haftadır aralıksız)
    Diğer taraftan, Merkez Bankası açıklama yapıyor döviz rezervlerimiz artıyor diye.
    Yabancı desen, bir haftadır Dibs ve Bist'te sürekli satışta, gelecek parayla da dövize yöneliyor+yönelecek.
    Herkes alıcı pozisyondayken bu kadar döviz nereden geliyor ben anlayamadım doğrusu.

6.  Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    Bir taraftan, yurt içi yerleşiklerin döviz birikimi sürekli artıyor(yaklaşık 20 haftadır aralıksız)
    Diğer taraftan, Merkez Bankası açıklama yapıyor döviz rezervlerimiz artıyor diye.
    Yabancı desen, bir haftadır Dibs ve Bist'te sürekli satışta, gelecek parayla da dövize yöneliyor+yönelecek.
    Herkes alıcı pozisyondayken bu kadar döviz nereden geliyor ben anlayamadım doğrusu.
    Merkez swap hamlesi ile yurt içi yerleşiklerin DTH'larını kendi rezervlerine daha fazla akıtmaya başladı. Yani artık sadece zorunlu karşılıklardan değil swap kanalından da DTH'ların önemli bir kısmı merkeze akıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Türkiye sözelcilerin ülkesi...Güzel konuşcaksın, mimiklerin olcak sürekli, el kol hareketleri...Karşı taraf direk ikna oluyor..İçerik önemli değil : )
    Süper ya, harika tespit, yaptığımız robotun da (akin robotics) ilk muhteşem özelliği bizimle konuşup cevap vermesi, yani şu tarlayi sürsün is yapsın diyen yok, [emoji3]
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

8.  Alıntı Originally Posted by ragwaer Yazıyı Oku
    Bir taraftan, yurt içi yerleşiklerin döviz birikimi sürekli artıyor(yaklaşık 20 haftadır aralıksız)
    biraz korkutucu olacak ama sanirim buradaki birkac kisinin bas bas bagirdigi gibi reel olmayan dolari alip reel olmayan dolarlarimizla seviniyoruz
    etrafimda koyunun koyusu akp li adamlar bile evini arabasini satip dolarda su an.

Sayfa 685/1000 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •