Para kazanıyor muyum hayır para kaybediyor muyum hayır... Zararım duruyor mu evet SPOT ta bazı hisseleri gözüme kestirdim bekliyorum.....
Para kazanıyor muyum hayır para kaybediyor muyum hayır... Zararım duruyor mu evet SPOT ta bazı hisseleri gözüme kestirdim bekliyorum.....
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
PEGASUS 80 lerde iken 70 lere gelsede alsak diyordum... şimdi 40 lira sadece bakıyorum yüzde 50 düşmüş aynı seviyeye çıkması için yüzde 100 yapması lazım...
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Virüs meselesi cin den çıkıp tüm dünyanın sorunu olması ile Nisan ayı içinde ilaç bulunacağına inanıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir...Sadece bir temenni...
Bir tur daha düşüş olursa hisse senedi almaya başlayacağım..
pgsus tam alınacak yerlere geliyor!
ŞAKA ŞAKA!!
Bir an grafik iğvasına kapıldım gibi oldu..
![]()
Dow da 22700 kırıldı..
Toparlanma kolay olmaz ağalar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Balık sepetine düşmüş kedi gibiyim spotta ne alsam ne alsam.. Speklerden başlıyorum
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri