Sayfa 685/1000 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İkigözüm eski haber bunlar , biraz stilini değiştir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Yaklaşık 10 yıldır ailemde damar tıkanıklığı hikayesi olduğu için haftada 5 gün (hafta içi) sabahları düzenli olarak Coraspirin kullanıyorum, bugüne kadar hiçbir yan etkisini görmedim...
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Sir, bu ne sinir asabiyet... Yoksa senin de o diğerleri gibi s-400 “şort” tahminlerin mc mi yedi?.. Bu arada lord nasıl, sesi soluğu çıkmıyor... İstanbul değil de Ankara canını çok sıkıyor sanki lordunun...))
    Hasmistır lem reisci bozuntusu.. Geveleyip duruyonuz anca..
    Düşman çatlatma bayramımız bugün ✔.❤

4.  Alıntı Originally Posted by Kartaymaz Yazıyı Oku
    Teşhisi konulmamış hastalığı olanları ve aspirinin yan etkilerini uyarmak istedim.

https://www.havadiskibris.com/aspiri...al-alternatif/
    Teşhis konuluncaya kadar zarar görmesin diye atıyorlar. Çünkü o safhaya geldiğinde harabiyet büyük olur. Bu kemik iliği dahil pıhtılaşma vs vurdumu dönmesi zor oluyor. Teşhis konuluncaya kadar bu şekilde tedbir hekimlerin bile yaptığı bur uygulama.

5.  Alıntı Originally Posted by TeTRa Yazıyı Oku
    Yaklaşık 10 yıldır ailemde damar tıkanıklığı hikayesi olduğu için haftada 5 gün (hafta içi) sabahları düzenli olarak Coraspirin kullanıyorum, bugüne kadar hiçbir yan etkisini görmedim...
    Bunun tek istisnası diş çekiminde diş hekimine bunu söylemezsen dis hekimi de tecrübesizse hastaneye kovayla gidersin kanama durmaz. Bunu birebir gördüm. Adam hastaneye kafası kovanın içinde geldi.

6.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    abı bu sefer olmaz.....rotshılder trumpun yaptıklarından sonra ızın vermez.......o bır kere olur......oda nasıl oldugu kımlerden destek aldıgı mechul.....
    Lambent ben temel analize biraz ters bakarım ve sorgularım bence başkanlık yine TRUMP ta kalacak , senato demokratlarda olacak kendime göre ters salvolarım mevcut bakalım 3 kasımda görücez.

7. Ben 50 yasindayim 42 yaşından belli günlük bir tane koraspirin alırım bir yan etkisini görmedim sigara kullananlar özellikle günde bir adet almalı dedi doktor

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bunun tek istisnası diş çekiminde diş hekimine bunu söylemezsen dis hekimi de tecrübesizse hastaneye kovayla gidersin kanama durmaz. Bunu birebir gördüm. Adam hastaneye kafası kovanın içinde geldi.
    Bir sağlık kuruluşuna müracaat ettiğimde, kullandığım ilaçları söyleyecek kadar zekaya sahip olduğumu düşünüyorum
    İnsan iki şeyi bilmelidir:
    1.Haddini. 2.Hesabını.

Sayfa 685/1000 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •