Benim anladığım şirketin faal olmasının pek önemi yok hakim ortak olarak veya sözleşme dahilinde diğer bir şirket üzerinde hukuken bir karar alabilme yetkisinin olması.
Benim anladığım şirketin faal olmasının pek önemi yok hakim ortak olarak veya sözleşme dahilinde diğer bir şirket üzerinde hukuken bir karar alabilme yetkisinin olması.
Dedikodu,hayal,umut,beklenti herşey var ama gerçek olan birşey yok bu güne dek ..10 adet çil çil Cumhuriyet altınlarımda elimde kaldı anlayacağınız.. Tl bazında çok büyük bir rakam olmasada çavuşgiller bu 10 C.altıncıklarımı alır diye umut etmiştim ama yanıldım demekki Ali Çavuşoğlu'da Türkiye'ye dönme niyeti yok olsaydı keşke dönebileydi hava alanında karşılayım hoşgeldin takısı olarak yakasına takardım sarı Cumhuriyet Liralarımı feda olsun derdim..sözünün eri değilmiş çünkü mahkimede hakime söz vermişti borsaya dönecen diye..
Sözünün ehemmiyeti kalmadıysa neyine güvenip bekleyelim..
Reis borsada alternatif çok bakarsın biri veya birileri %50+1 bulur yeni patron olur bu şirket kurumsal kimin hissesi çoksa gelir yönetimin başına yeşil holding gibi 30 tane bedelliyi patlatır yoluna bakar borsada neler gördük demokrasilerde çare tükenmez gölge eden olmasa gül gibi şirket şimdilik dikeni var bizim baharda bir gün gelir özlediğimiz gülü görürüz.
printaş halka açıklık oranı en son yüzde kaçtı.
Yer İmleri